Etso, Ankara’ya Teşekkür Ziyareti Yapacak

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi Ankara’ya teşekkür ziyaretlerine gidecek.ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep...

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi Ankara’ya teşekkür ziyaretlerine gidecek.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO olarak Mis Meyve Sabunu ile alakalı meclisteki çalışmalarından dolayı milletvekillerine teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını söyledi.

ETSO Başkanı Zıpkınkurt, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bu konuda çok ciddi çalışmaları olan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu da ziyaret edeceğiz. Mis Sabunu ile ilgili sıkıntı yok. Yurtdışı ayağında da sıkıntı yok. İhracat sürüyor. Yeni bir ambalaj şekli düşünülüyor. Bu uygulama biraz da üreticiyi terbiye edecek” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“EFSİF FUARI BAŞARILI GEÇTİ”

ETSO Başkanı Zıpkınkurt Kırkpınar’da kurulan ETSİF fuarını da değerlendirerek, 8 tanesi Edirne'den toplam 45 firmanın, 78 markayla katıldığını, ESTİF Fuarının genel anlamda başarılı geçtiğini ifade etti. Zıpkınkurt, “Katılımcı firmalarımız fuar boyunca, yurtiçi ve yurtdışından siparişler aldılar. Fuarlar ciddi bir tanıtım aracı. Üreticiler iyi değerlendirmeli. Yakın bölgeden Yunanistan ve Bulgaristan'dan ciddi talepler geldi. Edirne ve Uzunköprü İlçesinden 4 firma vardı. Biz ETSO olarak Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB'in verdiği hibe destekleriyle yanında olup, ticarette büyüyüp gelişmelerine katkı sunmak için projelerine destek olacağız. ETSO'da üç dört üretici firmayla toplantılar yaparak neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: