ETSO Başkanı Zıpkınkurt, Edirne Ekonomisini Anlattı

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, televizyon programında Edirne ekonomisini anlattı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, televizyon programında Edirne ekonomisini anlattı. ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, özel bir kanalda yayınlanan İş Dünyası adlı programa canlı olarak katılan Zıpkınkurt, Edirne ekonomisine yönelik yöneltilen soruları yanıtladı. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinin detaylı analizlerinin tartışıldığı programda Türkiye ve Edirne ekonomisi ile ilgili görüş ve önerilerini dile getiren Zıpkınkurt, Edirne'ye yatırımcıyı çekmek için Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgesel özel teşvik kapsamına alınmasını dile getirdi. Zıpkınkurt, iç piyasalarda yaşanan daralmayı, ihracat ile aşılabileceğini belirterek, büyümenin itici gücünün ihracat olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: