Etso Dozvola İçin Tekrar Harekete Geçecek

ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Recep Zıpkınkurt, şu an Edirne Ticaret Borsası tarafından alınan dozvolanın...

ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Recep Zıpkınkurt, şu an Edirne Ticaret Borsası tarafından alınan dozvolanın tekrar ETSO tarafından alınması için gereken çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren ve ETSO Başkan Yardımcısı Cavit Duvan ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. ETSO’nun yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri basın mensuplarıyla paylaşan Zıpkınkurt, yeni yönetim olarak kurumlar arası iletişimde aktif rol oynayacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

ETSO olarak işadamları ve yatırımcılara rehberlik edeceklerini ve KOBİ yatırımcılarına proje konusunda teknik destek vereceklerini ifade eden Zıpkınkurt, “Tüm üyelerin sektörel bazdaki sorunlarını gündeme alıp ayrı ayrı masaya yatıracağız. Trakya’daki diğer odalarla ve borsalarla irtibat halinde olup Edirne’nin tanıtımı ile ilgili çeşitli çalışmalar yapacağız” dedi.

‘DOZVOLA İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ’

Mis sabunu üretimine kısıtlama getirilmesi ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Zıpkınkurt, “Yıllık 500 bin dolar ihracatı olan bu sektör özellikle Edirne ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Konuyla ilgili gereken çalışmaları ETSO olarak üzerimize ne düşünüyorsa yapacağız” dedi. Zıpkınkurt son olarak, ETSO’dan alınıp Edirne Ticaret Borsası’na verilen dozvolayı (TIR geçiş belgesi) tekrar geri alabilmek için gereken çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: