ETSO Ile TEB Arasında Kredi Protokolü Imzalandı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Erzurum Şubesi arasında, kredi protokolü imzalandı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Erzurum Şubesi arasında, kredi protokolü imzalandı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'in makamında düzenlenen törene, TEB Erzurum Şube Müdürü Özcan Özgödek'in yanı sıra ETSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Yücelik, burada yaptığı açıklamada, imzalanan protokol sayesinde TEB'in belirlediği şartlarda, ETSO üyelerinin kredi kullanabileceklerini söyledi.

Protokol kapsamında kullanılacak kredilerin esnafa önemli katkılarının olacağını belirten Yücelik, "Protokol çerçevesinde ETSO üyeleri, TEB'den belirlenen şartlarda kredi kullanabilecek. Fakat şunu ifade etmek gerekir, bütün bankalar, Erzurum esnaf ve tüccarına gerçek anlamda nefes aldıracak kolaylıkları sağlamalı" dedi.

Reklam
Reklam

Özgödek ise protokol kapsamında ETSO üyelerinin 500 bin liraya kadar, yüzde 0.85 faiz oranıyla, ilk 3 ay ödemesiz, 36 ay vadeli kredi kullanabileceğini söyledi.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: