ETSO yeni hizmet binasına taşındı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binası hizmete açıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi odasının ( ETSO ) yeni binası düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

8 ay önce yapımına başlanılan 9 bin metrekare kapalı alana sahip olan ETSO binasının 6 milyon liraya mal olduğu belirtildi. Kurban kesilerek faaliyete geçen yeni hizmet binasının bakanların da katılımı ile Ocak ayından sonra resmi açılışı yapacağı bildirildi. ETSO Başkanı Ali ŞEKERDAĞ, hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, binanın büyük bir özveri ile kısa zamanda tamamlanıp Elazığ'ın hizmetine girdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

ŞEKERDAĞ, "Milli Emlak Müdürlüğü'nden alınan binamız tamamlanarak, faaliyete hazır duruma geldi. Kendi imkânlarımızla yaptırdık. Odamız geliştirdiği projelerle adından söz ettirmeye başladı ve 2 kez yıllın odası seçildi. Biz hizmetleri reklam için değil Allahın rızası için yapıyoruz. Üyelerimizi ve Elazığ'ı mahcup edecek hiç bir yanlışın içine girmedik, girmeyiz. Makam ve mevkiimizi kendimiz için kullanmadık. Allah kullanmayı da nasip etmesin. Daha iyi hizmet etmek için çaba göstereceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: