ETSTUR, şanslı çifti seçenleri ödüllendiriyor

Etstur’un hayata geçirdiği “İnanılmaz İş Teklifi” projesi, binin üzerinde başvuru alarak rekor bir ilgiyle karşılandı.

İnsan kaynakları şirketi Adecco tarafından seçilecek 10 talihli aday için 2-7 Haziran 2010 tarihleri arasında www.istebenimtatilim.comadresi üzerinden halk oylaması gerçekleştirilecek. Seçeceği çiftin “Türkiye’nin tatil yüzü” olmasını hedefleyen Etstur, oylamaya katılanları da ödüllendirecek. Etstur, oy verenler arasında gerçekleştireceği çekiliş ile bir talihliye Voyage Otellleri’nin birinde çift kişilik tatil ve iki kişiye de Atlasjet gidiş dönüş biletleri hediye edecek.

Hayaller gerçek oluyor, Türkiye’nin işi tatil yapmak olacak ilk çifti seçiliyor. “Tatil benim işim” diyen bir çifte yıl boyunca tek kuruş para harcatmadan Türkiye ve dünyayı gezdirecek, gezdirirken 5.000 TL de maaş verecek olan Etstur, bu inanılmaz iş teklifi için binin üzerinde rekor başvuru aldı. Türkiye’nin tatil yüzü olma hakkını kazanmak konusunda iddialı çiftlerin, başvuru için www.istebenimtatilim.comadresine yükledikleri videolar ise sinema filmlerini aratmadı.

Reklam
Reklam

17 Mayıs 2010 tarihine kadar toplam 385 bin kişi tarafından ziyaret edilip, 1 milyon 670 bin kez görüntülenen www.istebenimtatilim.comsitesi, projenin ikinci aşamasında talihli çifti belirlemek üzere 2-7 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek halk oylamasına ev sahipliği yapacak.

İnanılmaz İş Teklifinde Nefesler Tutuldu…

İnsan kaynakları şirketi Adecco’un seçeceği 10 çift, ünlü basın mensupları ve Etstur İcra Kurulu’nun da yer alacağı jürinin karşısına daha güçlü çıkmak için 2-7 Haziran 2010 tarihleri arasında halktan destek isteyecek. www.istebenimtatilim.com adresinde 10 çiftin başvurularını yaparken yükledikleri video görüntülerinin yanı sıra kısa biyografileri de yer alacak. Etstur, çiftleri izleyerek seçimlerini belirtenleri ödüllendirecek. Etsur, oylamaya katılanlar arasında gerçekleştireceği çekiliş le, bir talihliye Voyage Otelleri’nin birinde çift kişilik tatil ve iki kişiye de Atlasjet yurt içi gidiş-dönüş biletleri hediye edecek.

Halk oylamasının ardından toplanacak, aralarında Etstur İcra Kurulu üyelerinin de yer aldığı karar verici jüri, halk oylaması sonuçlarını da dikkate alarak inanılmaz iş teklifinin sahibi olacak 1 asil 2 de yedek çifti belirleyecek. İnanılmaz iş teklifini alan şanslı çiftin, 15 Haziran 2010 tarihinde ilk tatiline çıkması sağlanacak.

Reklam
Reklam

İşe Alınacak Çifti Bekleyen İmkanlar

İşe kabul edilecek çift, işe girişi ve sosyal güvenlik haklarının tamamlanmasının ardından, Etstur’un tatil imkanı sunduğu destinasyonlar arasından seçim yaparak yıl boyunca tatile gidebilecekler. Vize, ulaşım, yeme-içme ve konaklama için tek kuruş para harcamayacak çift, kendisine verilecek Adios kredi kartı ile aylık 15.000 TL’ye kadar harcama gerçekleştirebilecek. Çift, yıl boyunca Mapfre Genel Sigorta’nın güvencesinde olacak. Ayrıca, tüm bu imkânlara ek olarak 5.000 TL maaş alacaklar.

Halk oylamasına katılmak ve harika bir tatil kazanmak için www.istebenimtatilim.comsitesine girmek ve favori adaya oy vermek yeterli oluyor.

[

****](https://www.mynet.com/trend/seyahat)