Etstur'la hesaplı fiyatlara Avrupa'yı gezin

Etstur, Türk misafirlerin yurtdışında hesaplı tatil yapabilmesi için özel Bahar Fırsatları hazırladı.

Her yıl bahar dönemine denk gelen Paskalya’da, Avrupa’nın diğer tatil dönemleri olan Asansiyon, İşçi Bayramı gibi tarihlerde ülkemize yabancı turist akını oluyor. Bu dönemlerde gelen uçakların dönüş uçuşlarıyla da hesaplı yurtdışı turları düzenleniyor. Bu yıl da Etstur hazırladığı özel turlarla misafirlerine baharda yurt dışında hesaplı tatil yapma imkanı sunuyor.

Etstur Yurtdışı Turlar Müdürü Nilüfer Müstecaplıoğlu hesaplı bahar fırsatlarıyla ilgili şunları söylüyor: ”Misafirlerimize bu hesaplı dönemi kaçırmamalarını ve Avrupa’da baharı yaşamalarını öneriyorum. Böylece hem İtalya ve İspanya gibi ülkelerin en keyifli döneminde, hesaplı bir tatil yapma fırsatına da kavuşacaklar. Bu yıl iki bini aşkın misafirimizi Bahar turlarımızla gezdirmeyi hedefliyoruz.”

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/trend/seyahat)

*****

Paskalya Bayramı Nedir?
Hıristiyanların, İsa'nın çarmıha gerilip ölmesinden sonra yeniden dirilişini kutladıkları önemli bayramlarından biri olan Paskalya, her yıl Mart ayı sonundan Nisan sonuna kadar olan dönemde kutlanıyor. Bahar aylarına denk gelen bu dönemde binlerce Katolik turist Türkiye’ye akın ediyor. Boş kalmaması için çok hesaplı fiyatlarla misafirlere sunulan dönüş uçakları da Türk misafirlerine hesaplı tatil için avantajlı imkânlar sağlıyor.

Etstur, yurtdışını uygun fiyatlarla keşfetmek isteyenler için bu yıl da birçok bahar turu alternatifi sunuyor:

[

****](https://www.mynet.com/trend/seyahat)

*****

En Uygun Fiyatlarla İtalya
Paskalya dönemlerinde en çok ilgi çeken ülkelerden biri olan İtalya bu yılda oldukça fazla rağbet görecek. Turlardan ilki olan 02 Nisan hareketli Roma turu 3 gece sürecek. 3 veya 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklama seçenekleriyle sunulan tur, Atlasjet ile gidiş-dönüş, panoramik Roma şehir turu, alan-otel-alan transferleri ve Türkçe rehberlik hizmetleri dahil 269 €’dan (571 TL’den itibaren) başlıyor.

Reklam
Reklam

3 veya 4 yıldızlı otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama sunan Roma-Floransa turunun hareket tarihi de 02 Nisan ve turun fiyatı 399 €’dan (846 TL’den itibaren) başlıyor.

02 – 05 Nisan tarihleri arasındaki Milano turu, 299 €'dan başlayan fiyatlarla (634 TL’den itibaren), Atlasjet uçuşuyla, gidiş dönüş, 4 yıldızlı otelde oda-kahvaltı konaklama ve Türk rehberler eşliğinde şehir tanıtım turu, ayrıca çevre turlara katılma imkânıyla düzenlenecek.

02– 05 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Milano-Venedik turu, 369 €'dan başlayan fiyatlarla (783 TL’den başlayan fiyatlarla), 4 yıldızlı otelde toplam 3 gece oda kahvaltı konaklama, lüks otobüslerle şehirlerarası transferler, Türk rehberler eşliğinde şehir tanıtım turlarıyla gerçekleştirilecek.

Diğer seçenekler de Catania (Sicilya) turları... 2 Nisan’da yola çıkacak, 3 gece sürecek turlar, 3, 4 veya 5 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklama seçeneği ile sunuluyor. Panoramik şehir turları, alan-otel-alan transferleri ve Türkçe rehberlik hizmetleri dahil olan Catania (Sicilya) ve Napoli turlarının fiyatları 279 €’dan (592 TL’den) başlıyor.

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/trend/seyahat)

*****

Paskalya’nın Yıldızı: İspanya
Bu dönemin diğer bir yıldızı olan İspanya’nın, farklı şehirlerine Paskalya’da yoğun ilgi olacak. Etstur’un sunduğu alternatiflerden ilki Barselona turu. 01 Nisan hareketli, 4 gece sürecek tur 3 ve 4 yıldızlı otellerde, 279 €’dan (592 TL’den itibaren) başlıyor.

İkinci seçenek ise 31 Mart’ta yola çıkacak ve 4 gece sürecek Madrid turu. 3 ve 4 yıldızlı otellerde, oda kahvaltı konaklama imkanı sunan turun fiyatı 229 €’dan (486 TL’den itibaren) başlıyor.

27 Mart hareketli Madrid-Barcelona turu 7 gece sürecek. 3 yıldızlı, Madrid gidişli, Barcelona dönüşlü, oda-kahvaltı konaklama seçeneğiyle sunulan turun fiyatı 449’dan (952 TL’den itibaren) başlıyor. 01 Nisan’da yola çıkacak, 4 gecelik, 3 ve 4 yıldızlı otel konaklamalı Mallorca turu da 199 Euro’dan (422 TL’den itibaren) başlayan fiyatlarla sunuluyor.

[

****](https://www.mynet.com/trend/seyahat)