Etü Rektörü Prof. Dr. Yaylalı’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir...

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Yaylalı, Bilgi çağının yaşandığı günümüzde, medeniyetler arasındaki rekabetin, bilgi düzeyinde sürdürülmekte, toplumların geleceği, verilen eğitimin başarısı ile değerlendirildiğini belirterek, “Üniversiteler bulundukları topluma yön veren ve bilim üreten merkezler olma özelliklerinin yanı sıra, toplumun yetişmiş insan gücü ihtiyacını karşılayan kurumlar olma sorumluluğunu taşımaktadırlar.

Reklam
Reklam

Geçmişten günümüze kadar insanları hayata hazırlama, eğitimli ve kültürlü bireyler haline getirme, mensubu oldukları toplumların ve tüm insanlığın gelecek tasavvurlarını ilim ve irfan ile inşa etme gayreti gösteren başta Üniversitemiz öğretim elemanları ve yurdun dört bir yanında kendilerini eğitime adamış fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü tüm kalbimle kutlarım.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz