ETÜ Rektörü Yaylalı İran'da

Erzurum Teknik Üniversitesi ile İran Urmiye Üniversitesi arasında geliştirilen işbirliği kapsamında Rektör Prof.Dr. Muammer Yaylalı ve beraberindeki heyet İran'a gitti.

Erzurum Teknik Üniversitesi ile İran Urmiye Üniversitesi arasında geliştirilen işbirliği kapsamında Rektör Prof.Dr. Muammer Yaylalı ve beraberindeki heyet İran'a gitti. Urmiye Üniversitesi'nde incelemelerde bulunan heyet, görüşmelerde iki üniversite arasında da ne gibi çalışmalar yürütüleceği konusunda fikir alışverişi yaptı. Öğrenci düzeyinde sportif ve kültürel alanda çalışmalar ve bilimsel alanda ortak projeler yapılması kararlaştırıldı. Erasmus gibi öğrenci değişimi ve öğretim görevlisi değişimi yapılarak iki üniversite adına ortak diploma verilmesi görüşüldü. Daha sonra iki üniversitenin dekanları ve öğretim görevlileri üniversite içinde kendi alanları ile ilgili fakülteleri gezerek görüş alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz