Eurobank Tekfen Adapazarı'nda Ilk Şubesinin Açtı

Eurobank Tekfen Adapazarı'nda ilk şubesini açtı.

Eurobank Tekfen Adapazarı'nda ilk şubesini açtı.

Açılışta konuşan Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez, sanayi bölgesinin Adapazarı ve Bilecik hattına kayması, 3. köprüyle çevreyolunun bu güzergah üzerinden geçecek olması ile bölgenin sanayi, imalat ve turizm alanında Adapazarı'nın potansiyelinin daha fazla artacağını söyledi.

Sönmez, 1. Organize Sanayi Bölgesi ve yapım aşamasında olan Söğütlü, Ferizli, Karasu ve Kocaali bölgeleri OSBleri'nin Adapazarı'na güç katacağına inandıklarını belirterek, "Bu inançla Adapazarı'nda ilk şubemizi açarak hizmetlerimizi yaygınlaştırma yolunda önemli bir adım attık" dedi.

Reklam
Reklam

Yenigün Mahallesi'nde hizmet verecek olan banka, müşterilerine kurumsal ve perakende bankacılık alanlarında hizmet verecek.

Bankanın şube sayısı Türkiye'de 60'a ulaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: