EuroChallenge’da Haftanın Ardından

Pınar Karşıyaka’nın 2’de 2 yaptığı EuroChallenge Top 16’nın ikinci haftasında Tofaş ise son saniyelerde kaybederek...

Pınar Karşıyaka’nın 2’de 2 yaptığı EuroChallenge Top 16’nın ikinci haftasında Tofaş ise son saniyelerde kaybederek ilk mağlubiyetini aldı.

EuroChallenge’da Pınar Karşıyaka, deplasmanda karşılaştığı BK Ventspils’i 81-86 mağlup etti. Bu sonuçla İzmir ekibi Top 16 I Grubu’ndaki ikinci galibiyetini elde etmiş oldu. Temsilcimizde Robert Dixon 32 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile galibiyette önemli rol oynarken Thomas da 15 sayı, 11 ribaund ile double- double yaptı.

I Grubu puan durumu

TAKIMLAR G M P
Pınar Karsıyaka 2 0 4
Joensuun Kataja 1 1 3
Gaz Metan Medias 1 1 3
BK Ventspıls 0 2 2

Reklam
Reklam

Diğer temsilcimiz Tofaş ise deplasmanda mücadele ettiği Norrköping Dolphins’e 84-82 yenildi. Son 9 saniyesine 82-82 eşitlikle girilen maçın son saniyesinde Nichols’un yaptığı faul atışlarını Lindqvist ile sayıya çeviren ev sahibi takım maçtan 84-82 galip ayrıldı.

K Grubu puan durumu

TAKIMLAR G M P
Krasnye Krylıa 2 0 4
Tofaş 1 1 3
Norrköpıng Dol.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: