Eurosoft - Remzi kitabevi işbirliği

İSTANBUL (İHA) - Türkiye'de eğlence, kültür, hobi ve oyun yazılımları üreten EuroSoft Yazılım, tüm Türkiye'ye yayılan dağıtım ağını her geçen gün genişletiyor. EuroSoft, yeni imzaladığı anlaşma ile ürünlerini Türkiye'nin en önemli kültür kurumlarından Remzi Kitabevi mağazalarında satışa sundu.

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, her geçen gün alanlarında marka olmuş güçlü kurumlar ile anlaşmalar yaparak büyüdüklerini ve bu anlaşmaları yapmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Mahmut Karcı, Remzi Kitabevi ile EuroSoft birlikteliğinin önemli başarılar yakalayacağını belirterek, "Remzi Kitabevi Türkiye'nin en önemli kültür kurumlarından biri. Bu birliktelik iki kurumu da güç katacak Müşterilerimiz interaktif ve görsel eğitim, öğretim yöntemleri kullanılan CD'leri ile farkında olmadan eğlenerek öğrendikleri renkli bir dünyanın içinde bulacaklar kendilerini" dedi.

Reklam
Reklam

EuroSoft ürünleri tüm Türkiye'deki Remzi Kitabevi mağazalarında satışa sunuldu. Remzi Kitabevi'nin İstanbul'daki Akmerkez, Nişantaşı, İçerenköy, Mayadrom, Profilo, Suadiye, Ankara'daki Armada, İzmir'deki Pier Konak ve Antalya'daki Laura Alışveriş Merkezi mağazalarında Eurosoft ürünlerini bulmak mümkün oluyor.