Ev Alacaklara Çağrı

Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, faiz oranlarının çok düşük seviyede seyrettiğini belirterek ev almak...

Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, faiz oranlarının çok düşük seviyede seyrettiğini belirterek ev almak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini söyledi.

Çelik, bankaların konut kredisi vermek için adeta yarıştığını belirtti. Faiz oranlarının çok düştüğünü, ev almak isteyip yaklaşık geliri 2 bin TL olanların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini anlatan Çelik "Bu dönemdeki faiz düşüşü bugüne kadar yaşanmadı. Bankalara adeta bir birleri ile yarış halindeler. Banka faizleri 0.60'lara kadar düştü. Bu dar gelirliler için fırsattır. Yaklaşık 2 bin TL geliri olanlar rahatlıkla bu faiz ortamında ev sahibi olabilirler. Kira ödeyeceğine kendi evinin kredisini öder. Dar gelirlilerin bu dönemi kaçırmamalarını öneririm" dedi.

Reklam
Reklam

Eskişehir'de yapılaşma şeklinin site tarzına döndüğünü kaydeden Çelik, lüks semtlerde konutların metrekaresinin 700 TL'den, 3 bin TL'ye kadar çıktığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: