Ev Hanımları Suluboya Yeteneklerini Sergiledi

Kuşadası Belediyesi Meslek Eğitim Merkezi(KAMEK)’nde Merve Tınaztepeli yönetiminde devam eden suluboya kursunda başarılı olanlar Kuşadası...

Kuşadası Belediyesi Meslek Eğitim Merkezi(KAMEK)’nde Merve Tınaztepeli yönetiminde devam eden suluboya kursunda başarılı olanlar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergi açtı.

Merve Tınaztepeli Kuşadası’nda meraklı bayanlara resim eğitimi için başlangıç bilgilerini verdikten sonra suluboya ile çalışmaların sürdüğünü belirtti. Zoegra Oemarova, Meral Erdal, Nilgün Gür, Aliye Karaman, Serpil Bulut, Kısmet Cömert, Hülya Gül Pehlivan, Gülfidan Harmankaya portre, doğa, obje resimleri yaptıklarını anlattı. Hayal dünyasının renklerini yansıtan çalışmalar yaptıklarını söyleyen kursiyerler Kuşadası Belediyesinin desteği için çok teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kursiyerler, ikinci dönemde de kursa devam etmek istediklerini, yaşamın ağır yükünü hafifleten resim çalışmalarının çok yararlı olduğunu söyledi. Merve Tınaztepeli, azimli ve yürekten resim yaptıkları için öğrencilerini kutlayarak kırmızı karanfiller dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: