Ev Hanımlarından Spor Kurslarına Büyük İlgi

Kepez Belediyesi’nin ilçenin 8 ayrı noktasında açtığı, ücretsiz aerobik, pilates ve step kurslarına Kepezli kadınlardan...

Kepez Belediyesi’nin ilçenin 8 ayrı noktasında açtığı, ücretsiz aerobik, pilates ve step kurslarına Kepezli kadınlardan büyük ilgi gösteriyor.

Kepez Belediyesi tarafından ilk olarak 2011 yılında 6 ayrı noktada başlatılan ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören pilates, aerobik ve step kursları, Duraliler ve Habibler mahallelerinin de eklenmesiyle ilçenin 8 ayrı noktasında düzenleniyor. Kepez Belediyesi, sağlıklı yaşam için spor uygulaması kapsamında, Kepez Belediyesi Spor Salonu, Zafer Mahallesi Kapalı Pazar, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu, Varsak İlköğretim Okulu, Beşkonak İlköğretim Okulu bahçelerinde bulunan çadır tarzı spor salonlarda, uzman eğitmenler gözetiminde düzenlediği spor kurslarına, gelen yoğun talepler üzerine Duraliler ve Habibler Mahallesini de ekleyerek, ilçedeki step aerobik ve pilates kurslarının sayısını 8’e çıkardı.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yanlış beslenme ve egzersiz eksikliğinin hastalıkların da en büyük nedeni olarak gösterildiğine dikkat çekerek, Kepez’de sağlıklı yaşam için güne sporla başlandığını söyledi. İki yıldır profesyonel hocaların gözetiminde altı ayrı noktada sürdürülen aerobik, step ve pilates kurslarına, Duraliler ve Habibler Mahalleleri’ni de ekleyerek 8’e çıkardıklarını belirten Başkan Tütüncü, özellikle ev hanımlarının büyük ilgi gösterdiği 8 ayrı noktada sürdürülen step, aerobik ve pilates kurslarına, 2 bin 110 kişinin kayıt yaptırdığını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz