Ev Hanımlarının Mecburen Olması Gereken 14 Değişmez Durum!

Çalışan ve bekar kadınlar evlenip çocuklarının anası evlerinin kadını olmak isterler ama bilmezler ki aslında ev hanımı olmak çalışan olmaktan daha zordur!

  1. Temizlikçi

Her zaman ev hanımlarının rahat oldukları, çalışanlardan daha az yoruldukları, sabah istedikleri saatte kalkıp akşam istedikleri saatte yattıklarını, canları istediğinde temizlik ve yemek yaptıklarını düşünülür. Ama işin aslı asla böyle değildir. Ev hanımları iyi bilir, hele bir de anneysen her şeysin demektir.

  1. Aşçı

Her gün farklı bir şey pişirmek zorundadır. Beraber yaşadığı herkesin hem damak zevkine hem de sağlığına göre yemek yapmalıdır. Henüz genç bir kızken elini bile süremediği balıkları ayıklamayı öğrenmiş, etleri kasaplardan daha güzel parçalamayı başarabilmiştir.

Reklam
Reklam
  1. Ütücü

Ütü yapmaktan nefret etse bile haftada bir gününü muhakkak ütüye ayırır. Eşini, çocuklarını ütüsüz bir yere yollayamaz. Hem sonra elalem ne der?

  1. Terzi

Yıkar, ütüler, diker, giydirir...

  1. Hasta bakıcı

Ev hanımları eşi ya da çocukları hastalanınca sabahlara kadar hatta belki günlerce uyumadan başlarında bekler. Kendisi hasta olmaz, olsa bile yatak döşek yatmaz.

  1. Öğretmen

Bildiklerini eksiksiz anlatmak için çabalar. Eşine, çocuklarına ve kendisine yeni bir şeyler öğretmek, eklemek çabasındadır.

  1. Siyasetçi

Nabza göre şerbet verir, herkesi idare etmeyi iyi bilir. Evdeki huzurdan sorumludur.

Elinden geldiğince çözüm odaklıdır. Karşısına alıp saatlerce konuşup, terapi yapabilir. Sorunu, sıkıntıyı en iyi o anlar. Yapılması gerekenleri bilir, yönlendirir.

  1. Muhasebeci

Hesap ve idareyi iyi bilir. Evdeki eksikleri, ihtiyaçları denetler ve temin eder.

  1. Takipçi

Kim nerede, ne zaman, neden? Sorularını en iyi o bilir. Gözü bütün ev halkının üzerindedir.

Reklam
Reklam
  1. Oyuncu

Sıkılıp, üzülse de belli etmemeye çalışır. Aile bireyleri üzülmesin diye içine atar, mutluymuş rolü oynar. Çok üzerine gidildiğinde bayılma numaraları ve ağlıyormuş gibi yaparak dikkatli üzerine çekmekte başarılıdır :)

  1. Hukukçu

Herkese eşit ve adaletli davranır.

  1. Servi görevlisi

Çocuklarını yıllarca bıkmadan, usanmadan okula götürüp getirebilir.

  1. Kuaför

Keser, yıkar, tarar, kurutur, bakım yapar, süsler...