Ev işlerine yardımcı olmak için asistan kursu açılacak

Kadınların kişisel gelişimlerine imkan sunma, evleri için becerilerini geliştirme, vasıflı birer çalışan olma veya evine...

Kadınların kişisel gelişimlerine imkan sunma, evleri için becerilerini geliştirme, vasıflı birer çalışan olma veya evine yardımcı eleman arayan ailelere yetişmiş eleman sağlama amacıyla yeni bir proje hayata geçiriliyor.
Ankara Keçiören Belediyesi, Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Keçiören Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yürüteceği proje kapsamında, temelde ev hizmetlerine yardımcı eleman yetiştirmek ve ev kadınlarının nitelikli iş gücüne dahil edilmesi hedefleniyor.
Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri binasında düzenlenecek olan 'Ev Asistanlığı Kursları'na katılacak kursiyerler, aldıkları eğitim sonunda, Milli Eğitim Balkanlığı onaylı sertifika sahibi olacaklar. 26 Eylül tarihinde başlayacak kurslar için kayıtların devam ettiğini bildiren yetkililer, konuyla ilgili "0 (312) 359 33 22" numaralı telefondan ayrıntılı bilgi sahibi olunabileceğini belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz