Ev Sahibi Ve Apartman Sakinleri Atatürk'lü Paspas Olayını Yalanladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve dairesinin eşiğine Atatürk posteri konulan kadın, posteri kimin koyduğunu bilmediğini...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve dairesinin eşiğine Atatürk posteri konulan kadın, posteri kimin koyduğunu bilmediğini söyledi.

Kendilerinin zaten bir paspasları olduğunu, olay günü birkaç adamın eve geldiğini, o sırada işte olduğundan kapıyı kızının açtığını, adamların söz konusu resimli halıyı eve atıp kızını da azarladığını anlattı. İsminin açıklanmasını istemeyen ev sahibi, kendisini ve kızını Atatürk düşmanı göstermek isteyenleri affetmeyeceğini sözlerine ekledi.

Apartman sakinlerinden Hatice Yiğit de paspas olarak kullanılan Atatürk posterli bir halıyı görmediğini belirterek şöyle konuştu: "Öyle bir şey yok, görmedik biz. Çekim yapanlar söyledi, biz onlardan duyduk. Onların öyle bir şeyi yok. Karı kocalar, çocukları okula gidiyor. Onu bir başkası atmıştır. Öyle insanlar var, mahsus yapmışlardır bunu. Bunların kimseye zararı yok. Çalışıyorlar, ekmeklerinin peşindeler. Niye yapsınlar ki?"

Reklam
Reklam

Apartman sakinlerinden Ü.K. ise olayı internetten öğrendiğini, böyle bir halıyı apartmanda hiç görmediğini vurguladı. Apartman yöneticisi O.Y. de yukarı kata çok çıktığını ama hiç öyle bir paspasa rastlamadığını belirterek, "Olayı kanaldan gelenlerden öğrendim. Zaten görseydim ben kaldırırdım." dedi.

Sözcü gazetesinde çıkan haberde, “Bu vefasızlık, bu vicdansızlık ilk kez görüldü. Atatürk’ü paspas yapan zihniyet, uyarılar üstüne geri adım attı, paspası kaldırdı.” denmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: