Ev Ve Süs Hayvanı Satış Yapanlara Sertifikalı Eğitim

Çukurova Belediyesi ev ve süs hayvanları satışı yapanlara yönelik sertifikalı eğitim düzenliyor.Belediyeden yapılan açıklamada, ilçede...

Çukurova Belediyesi ev ve süs hayvanları satışı yapanlara yönelik sertifikalı eğitim düzenliyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilçede ev ve süs hayvanları satışı yapanlara yönelik 24 Mayıs saat 10.00’da düzenlenecek sertifikalı eğitime İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Orman Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü, Veteriner Hekimler Odası ile Çukurova Belediyesi’nden eğitimciler katılacak.

Eğitime katılanlara hayvan hakları, ev ve süs hayvanlarının korunmasına dair Avrupa, CITES sözleşmeleriyle 5199 sayılı kanun ve uygulama yönetmeliği konularında yükümlülükler anlatılacak.

Reklam
Reklam

Eğitime katılmak isteyenler Çukurova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne veya 0322 247 00 19 numaralı telefona başvurabilecek.

Eğitimlerin ardından katılımcılara sertifika verileceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: