Eva Longoria boşanıyor

Ünlü basketbolcu Tony Parker Eva Longoria'dan boşanıyor

NBA yıldızı Tony Parker'ın, ünlü oyuncu Eva Longoria ile evliliği sona erdi. Yaklaşık 3.5 yıldır evli olan çift, boşanmak üzere mahkemeye başvurdu.

"Desperate Housewives" dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Eva Longoria ile San Antonio Spurs'ün Fransız oyun kurucusu Tony Parker, boşanma kararı aldı.

[

SEKSİ GÜZELDEN ÇOK ÖZEL POZLAR!](http://birbak.mynet.com/galeri/eva-longoria/176/111779)

BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ
Ünlü çift 2007 yılında, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girmişti. Ancak dışarıdan sorunsuz görünen evlilik kısa sürdü. Çift arasında ciddi anlaşmazlıklar yaşandığı haberinin Amerikan basınına yansımasından birkaç gün sonra, Longoria, mahkemeye boşanma dilekçesi gönderdi. Çift, twitter hesaplarından da yolları ayırma kararı aldıklarını doğruladı. Ortak açıklamada; "Birbirimize derinden sevdik ve bundan böyle her ikimizin de mutluluğu için dua ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

50 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA
Tony Parker geçtiğimiz günlerde, San Antonio ile sözleşmesini 50 milyon dolar karşısında 2015 yılına kadar uzatmıştı. Spurs ile 3 NBA şampiyonluğu yaşayan Fransız yıldız, geçen sezon kariyerinin en kötü günlerini geçirdikten sonra, bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptı.