Evcilmen Esnaf Odaları Ve Hemşehri Derneklerinin Pikniğine Katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, hafta sonunda dernek ve odalar tarafından düzenlenen pikniklere katıldı.Başkan Evcilmen,...

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, hafta sonunda dernek ve odalar tarafından düzenlenen pikniklere katıldı.

Başkan Evcilmen, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası ve Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Kent Ormanı’nda düzenlenen piknikte esnafla buluştu. Başkan Evcilmen “Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını önemsiyorum. Bugüne kadar işbirliğiyle karşılıklı fikir alışverişi içinde çalışmalar yaptık. Bu anlayışla çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ziyaretinden sonra Başkan Evcilmen, Batı Akdeniz Tahtacılar Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzlerçamı Piknik Alanı’ndan düzenlediği pikniğe katıldı. Programa CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı da katıldı. Dernek Başkanı Devrim Cevizci Başkan Evcilmen’e teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Evcilmen Sarısu Piknik Alanı’nda Çorum Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe de katıldı. Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Evcilmen, piknik yaparak stres atan ailelerle sohbet etti. Çorumlu Yazar Şair Naci Kantemir “Yaşamdan Kesitler” adlı kitabını Başkan Evcilmen’e hediye etti. Başkan Evcilmen Dernek Başkanı Cemalettin Pelen ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte pilav yedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz