Evcilmen İftar Yemeği Dağıtımına Katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Yenigün Mahallesi’nde iftar yemeği dağıtımına katıldı.Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Yenigün...

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Yenigün Mahallesi’nde iftar yemeği dağıtımına katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Yenigün Mahallesi Kapalı Pazarı’ndaki yemek dağıtım merkezini ziyaret ederek, iftar yemeği dağıtımına katıldı. Belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği yemek dağıtımında Başkan Evcilmen, vatandaşlarla sohbet ederek yemek dağıtımını gerçekleştirdi.

Dağıtım merkezlerine gelemeyen 400’ün üzerinde aileye de iftar sofralarına koyacakları yemeklerin özel kaplarla evlerinde teslim edildiğini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, “Artık gelenekselleşen ve yılın her günü yapılan sıcak aş dağıtımını Ramazan ayında farklı noktalara yayarak günde 22 bin ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bu tür yardımları hayırseverlerimizin desteğiyle yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelere Aşevi’nden yemek dağıtımı yapan Muratpaşa Belediyesi’nin, Ramazan ayında günde yaklaşık 22 bin kişiye iftar sofraları için üç çeşit sıcak aş ulaştırdığı, Ramazan ayı boyunca merkez Aşevi, Yeşildere, Haşimişcan, Kızıltoprak, Bayındır ve Yenigün Mahalleri’nde dağıtım merkezleri kurduğu ve dağıtımın saat 14.30’da başladığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: