Evcilmen Sanayi Esnafıyla Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Eski Sanayi Sitesi Esnafı ile kahvaltıda buluştu.Kahvaltıya Antalya Sanayi...

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Eski Sanayi Sitesi Esnafı ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya Antalya Sanayi Sitesi ile Sitedeki Esnaf ve Sanatkarları Koruma Derneği Başkanı Kamil Tabaklar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Raşit Tabaklar, Antalya Sanayi Spor Başkanı Adnan İmirgi, Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, Bürokratları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Başkan Evcilmen, alınan tüm kararlarda ve yaşanan sorunlarda esnafla birlikte hareket ederek çözüme ulaştıklarını belirtti. Eski Sanayi’nin adanın Butik Sanayi olarak değiştirilmesi yönündeki talebi dile getiren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “24 saat şehrin içinde her konuda hizmet veren bir sanayimiz var. Müşterek karar alırsak burayı butik sanayi yapabiliriz. İleriye yönelik söylüyorum. Sakın dükkanlarınızı elden çıkarmayın. Burası kentin içinde çok değerli bir alan oldu. Gerçekten önemli bir rant bölgesi haline geldi. Sabredin kazanan siz olacaksınız” dedi.

Reklam
Reklam

Muratpaşa Belediyesi tarafından Sanayi Sporun kullanımı için yaptırılan futbol sahasını inceleyen Başkan Evcilmen’e Antalya Sanayi Spor Başkanı Adnan İmirgi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Raşit Tabaklar desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Evcilmen, Antalya Sanayi Sitesi ile Esnaf ve Sanatkarları Koruma Derneği’nde Başkan Kamil Tabaklar’ı ziyaret etti. Daha sonra Antalya Sanayi Spor’un tadilatta olan binasına geçerek, bina cephesinin tek renk boyanması ve yıpranan bayrakların yenilenmesi için gerekli talimatları verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, bir ay sonra yapımı tamamlanacak futbol sahasına Kamil Tabaklar’ın isminin verileceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: