Evcilmen’den Olimpiyat Şampiyonu Çakır’nın Ailesine Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan Milli Atlet Aslı...

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan Milli Atlet Aslı Çakır Alptekin’in ailesini ziyaret ederek kutladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Bayanlar 1500 metre yarışında altın madalya kazanan Antalyalı Milli Atlet Aslı Çakır Alptekin’in ailesini ziyaret etti. Konuksever Mahallesi’nde oturan Çakır ailesini ziyarete, Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kazancı, Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Erşin ve Konuksever Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç ile birlikte katılan Başkan Evcilmen, Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin’in annesi Hatice ve Babası Adil Çakır ile görüşerek, onları kutladı.

Reklam
Reklam

Aslı ile tüm Türkiye’nin gurur duyduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Olimpiyat Şampiyonu kızımız Aslı Çakır, 2006 yılına kadar Muratpaşa Belediyespor’un sporcusuydu. Üniversiteye eğitimi nedeniyle başka bir kente gidince bizden ayrılmak zorunda kaldı. Aslı ile gurur duymamak mümkün değil. Kaldı ki ben Aslı’nın anne ve babasını çok kıskandım. Benim gibi bütün Türkiye’de çok kıskandı. Sizleri kızınızı spora yönlendirdiğiniz ve her zaman yanında olduğunuz için kutluyorum” dedi.

Olimpiyatlarda yarışan tüm Türk Sporcularda olduğu gibi Aslı Çakır Alptekin için de tüm Antalya’nın dua ettiğini ve desteklediğini ifade eden Başkan Evcilmen, “Milli Atlet Aslı’nın Olimpiyatlarda elde ettiği başarı diliyorum son başarısı olmaz. Bundan sonraki başarıları ile de göğsümüzü kabartır. Beni ilgilendiren bir başka yanı Aslı’nın çok genç yaşlarda Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nün lisanslı sporcusu olması. Kendisine küçük emeklerimiz geçti. Çocukluk yıllarında her başarıdan sonra hocasıyla birlikte yanıma gelirdi. Şimdi o günleri gözümün önünden geçirdim ve çok mutlu oldum. İşte o Aslı çocuk Aslı şimdi Olimpiyat şampiyonu Aslı olarak, Türkiye’mize, Antalya’mıza ve Muratpaşa’mıza gurur yaşattı. Kendisine bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum ve babasını ve annesini bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin’in annesi Hatice ve babası Adil Çakır ise, “Kızımız Türkiye’ye Antalya’ya büyük gurur yaşattı. İstiklal Marşımızı söylerken gözlerinden dökülen yaşlarla hepimiz sevinç gözyaşları döktük. Kızımızın bu noktalara gelmesinde emeği geçen, dua eden, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz