Evde Bakım Hizmeti Eğitimi Devam Ediyor

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Toplum Merkezi Müdürlüğünce Düzce’de...

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Toplum Merkezi Müdürlüğünce Düzce’de ikamet eden ailelere yönelik eğitim programı sürüyor.

Toplum Merkezi Müdürlüğü’nde başlanan eğitimlerde ağır derecede fiziksel, ruhsal ve zihinsel engele sahip olan bireylerimizin bakımlarını sağlayan yakınlarına; engelli yakınlarının bakımlarını sağlamalarında nelere dikkat etmeleri gerektiği, yaşadıkları sorunlara yönelik problem çözme becerisi kazandırma ve stresin azaltılması ve ayrıca faydalandıkları hizmete dair bilmeleri gereken yasal düzenlemelerin neler olduğu konusunda faydalı bilgilerin verilmesi amaçlanıyor.

Reklam
Reklam

Ailelerin yoğun katılım gösterdiği eğitim programı, düzenli aralıklarla devam edecek olup, bundan sonra Düzce'de yaşayan tüm engelli yakılarına verilmesi hedefleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: