Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı (2)

GÜVERCİN YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan katil zanlısı Soner Özbey, suçunu itiraf ederek cinayeti sabah saatlerinde işlediğini söyledi. Bir yerden

GÜVERCİN YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan katil zanlısı Soner Özbey, suçunu itiraf ederek cinayeti sabah saatlerinde işlediğini söyledi. Bir yerden çaldığı güvercinleri kayınbabası İbrahim Kılıç'ın evinde saklamak istediğini ancak Kılıç'ın buna izin vermediğini anlatan Özbey'in "Güvercinlerimi onun evinin damında saklamak istedim, kabul etmedi. 'Çaldığın kuşları benim evime getirme' diye bana hakaret etti. Ben de pompalı tüfekle vurdum" diye ifade verdiği belirtildi.
SİLAH KANALİZASYONDAN ÇIKTI
Bisikletle gezerek tesisat tamirciliği yaptığını belirten Soner Özbey, kayınbabasını öldürdükten sonra bir evin tıkalı kanalizasyonunu açmak için çağrıldığını, suç aleti silahı da parçalar halinde tamir ettiği kanalizasyona gömdüğünü söyledi. Özbey'in itirafı üzerine polis, belediye temizlik işçileri ile birlikte kanalizasyonda yaptığı kazıda pompalı tüfeğin parçalarını buldu.
EV SAHİBİNİ 'SİZ GİDİN BEN HALLEDERİM' DİYEREK UZAKLAŞTIRMIŞ
Evinin kanalizasyonda yapılan kazı sonrası silah parçalarının çıktığını gören C.M. ise şaşırdığını belirterek, "Tuvalet tıkanmıştı. Bu adam bisikletle gezer, tesisat tamiri yapardı. Biz de çağırdık, öğlen 12.00 gibi geldi. Geçimimizi sepet satarak sağladığımızı, işe gitmemiz gerektiğini söyledik. O da bize, 'Siz gidin ben tamir ederim, işim bitince de giderim. Parayı dert etmeyin sonra gelir alırım' dedi. Biz de gittik, meğer tüfeği getirip gömmüş. Bilmiyorduk" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: