Evde Kavitasyon Keyfi !!!

1 Ayda 4 ile 6 cm Arası İncelmek Mümkün !!! (Advertorial)


[

GOLDSLIM 3IN1 3 ](http://servad.mynet.com/admynet/adredir.asp?ciid=69346&url=http://www.adhood.com/adserver/go.php?zid=237859%26bid=59318)Etkili Ev Tipi Kavitasyon Cihazıdır. evde vücudunuza kolayca uygulayabilirsiniz. Sarkmalar olmadan zayıflamanıza ve sıkılaşmanıza yardımcı olur.

' in çalışma şekli yağları parçalama ve kasları spor yapıyormuşsunuz gibi çalıştırma (pasif jimnastik) esasına dayanır.

Reklam
Reklam

Saniyede 1milyon hızda ultrasonik titreşim oluşturarak her bir hücrenin hacminde ve hareketinde değişikliklere neden olur ve böylece hücresel masaj denen hassas masaj etkisi gösterir. Hücresel masaj hücre çeperini aktive eder. Aynı zamanda cilt yüzeyini geçirgenliğini arttırır. , yağ ayrışımını sağlamaya, atık hücrelerin vücuttan atılmasa, zayıflama ve incelmeye yardımcı olur.

'in etrafındaki halka kızıl ötesi ışınları dışarı salar. Kızıl ötesi ışınlar cildin ve deri altı dokuların derin tabakalarına iner. Oluşturulan dalga boyu moleküller arasında sürtünme ve ısı oluşturur ve böylece deri altı dokularının sıcaklığını yükselterek vücuttaki toksinleri atmaya, metabolizmayı düzenleyerek kilo kaybı sağlamaya ve cildi genleştirmeye, daha genç ve diri bir görünüm sağlamaya yardımcı olur.

Mikro akım terapisi vücut sağlığı ve bakımını destekleme konusunda ileri teknoloji bir yöntemdir. Bu yöntemin temelinde kas hareketlerinin enerji elde edebilmek için kalori tüketmesi ve yağ yakması prensibi bulunmaktadır. Düşük akım terapi serileri aracılığıyla sağlayabilmek için belirli bir düzene göre verilmektedir. Bu zayıflama yöntemi bel, karın, baldır ve kol bölgelerindeki aşırı yağlanmanın azaltılması amacıyla geliştirilmiştir.

Reklam
Reklam

ile kaslar düşük frekans akımı ile uyarıldığında bu belirli bir sıklıkta kas titreşimine neden olur. Bu pasif jimnastiğe benzeyen fonksiyon, oturduğunuz yerden yağların yakılmasına, kasların güçlenmesine, incelme ve sıkılaşmaya yardımcı olur.

Kilolarınızdan Kurtulmak İçin