Evde yakaladığı hırsızı ağır yaraladı

Kütahya'da, hırsızlık olayının şüphelisi olarak aranan iki kişiden biri, aynı gün gece hırsızlık yapmak için...

Kütahya'da, hırsızlık olayının şüphelisi olarak aranan iki kişiden biri, aynı gün gece hırsızlık yapmak için girdiği bir başka evde, ev sahibi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Gece saatlerinde, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine, Yenidoğan Mahallesi Meşelik Sokakta Nuri A. isimli bir vatandaşın, evinde hırsız yakaladığı bilgisi geldi. Annesinin evine kontrol amaçlı gelen Nuri A., yanındaki çalışanı Abdullah A. ile birlikte kontrol için eve girdiğinde, kaçmaya çalışan bir kişiyi yakaladı. Ev sahibi ile hırsızlık şüphelisi arasında çıkan boğuşmada Abdullah A., şüpheli Tolga G.'yi (21) bıçaklayarak ağır yaraladı.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen ekipler, evin içinde kanlar içinde yatan hırsızlık şüphelisiyle karşılaştı. Bıçaklanarak yaralanan şüphelinin yapılan kimlik kontrolünde, asker firarisi ve sabah saatlerinde Yılmazlar Apartmanı'nda meydana gelen, bir başka evdeki hırsızlık olayının şüphelisi olduğu anlaşıldı.

Ağır yaralanarak çok kan kaybeden şüpheli, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Tolga G.’yi bıçakladığı iddia edilen Abdullah A. gözaltına alındı. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin ve çalınan malzemelerin bulunması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: