Evde yalnız bırakılan çocuk yangında öldü

BURSA (İHA) - Bursa'da, sobadan çıkan yangında, evde yalnız bırakılan 2.5 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Bir yumurta deposunda çalışan anne ve babası, hemen bitişikteki evlerine koştuklarında, çocuklarının yanarak öldüğünü görünce sinir krizleri geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak'tan çalışmak amacıyla bir yıl önce Bursa'ya gelen Bayram Yılmaz (25) ve eşi Meral Yılmaz (23), Soğanlı Mahallesi Nilüfer Caddesi'ndeki bir eve taşındı. Evlerinin hemen yanındaki bir yumurta deposunda çalışmaya başlayan Yılmaz çifti, bir süre önce 4 yaşındaki çocukları Ferhat'ı dedesinin yanına gönderdi.

Reklam
Reklam

İşe giderken 2.5 yaşındaki kızları Melisa'yı evde bırakan çift, bugün hayatlarının en acı haberiyle karşılaştı. Melisa evde yalnız başına kaldığı sırada, sobadan sıçrayan kıvılcım yangına sebep oldu. Kısa sürede büyüyen alevler evi küle çevirirken, evde yalnız kalan küçük kız da yangında hayatını kaybetti.

Komşuların haber vermesiyle olay yerine koşan genç çift, çocuklarının ölüm haberiyle sinir krizi geçirdi. İtfaiye ekibinin yaptığı çalışmanın ardından yangın söndürüldü. Kriminal Polisi ve Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, talihsiz kız çocuğunun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, anne ve babanın ifadesine başvurdu.