Evdeki kuru gıdalarınızı saklamanıza yardımcı olacak ürün önerileri

Kuru gıdaları en sağlıklı ve taze şekilde saklamak, böylece mutfağınızın daha düzenli olmasını sağlamak ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Plastikten cama, kaydırmaz kapaklı ürünlerden vakumlu kapaklı setlere, organizerden erzak çeşmesine kadar mutfağınıza ve bütçenize en uygun ürünü seçerek kuru gıdalarınızı organize edebilirsiniz. Gelin, TikTok'ta popüler olan, düzen âşıklarının kalbini çalan birbirinden işlevsel gıda saklama seçeneklerine göz atalım!

Kuru gıdaların bozulmadan muhafaza edilmesi hem sağlık hem bütçe için büyük önem taşıyor. Hâl böyle olunca kuru gıda saklama kapları sıklıkla tercih ediliyor. Sağlık ve bütçe için önemli olmasının yanı sıra mutfak düzenine de yardımcı olan saklama kaplarının birçok çeşidi bulunuyor. Bir araya getirdiğimiz farklı boyutlardaki ve tasarımlardaki saklama kabı seçeneklerini inceleyerek siz de ihtiyacınıza en uygun ürünü bulabilirsiniz. Öyleyse haydi başlayalım!

@mr.harry.white my fave sound is the rice ???? #asmr #organizewithme #relaxation ♬ original sound - mr.harry.white

1. Şık görünümlü: Vip Ahmet Yuvarlak Yeni Kapak Saklama Kabı


Spagetti koymak için bakır renkli şık saklama kapları mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise 1750 ml hacimli ikili Vip Ahmet Yuvarlak Yeni Kapak Saklama Kabı'nı tercih edebilirsiniz. Ürünü bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Spagetti dışında cipslerden bakliyatlara, un çeşitlerinden çaya ve kahveye kadar bütün kuru gıdaları en taze şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Ürünü İncele

2. Camdan vazgeçemeyenlere: FBZhome 12 Adet Bambu Kapaklı Cam Kavanoz Vakumlu Saklama Kabı


Kuru gıdaları saklamak için cam ürünleri tercih ediyorsanız FBZhome 12 Adet Bambu Kapaklı Cam Kavanoz Vakumlu Saklama Kabı tam da size göre! Cam ve bambu tasarımını birleştiren ürünle mutfağınızda da minimal tarzını ortaya koyabilirsiniz. 1300 ml hacimli ve 22 cm boyundaki kavanozlarla bütün gıda malzemelerini hijyenik şekilde saklayabilirsiniz. Bambu vakumlu kapaklar sayesinde yiyeceklerin havayla temas etmesine ve bozulmasına engel olabilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Hava aldırmayan kapak tasarımı: Bayev Pratik Kapak Erzak Bakliyat Saklama Kabı


Hava aldırmayan kapak tasarımıyla içine konulan bütün gıdaları uzun süre en taze şekilde muhafaza eden Bayev Pratik Kapak Erzak Bakliyat Saklama Kabı, altı parçadan oluşur. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen kaplar, BPA içermemesi sayesinde sağlığa zarar vermez. 2,5 litre hacimli saklama kapları, yarıya kadar açılan kapakları sayesinde ihtiyaç anında kolayca kullanılır. Darbelere karşı dayanıklı olan ürün, şık tasarımıyla bütün mutfaklara uyum sağlar.

Ürünü İncele

4. Mutfağınıza düzen getirin: MamaCamilla 12'li Gıda Saklama Kabı Seti


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

MamaCamilla 12'li Gıda Saklama Kabı Seti, 900 ml hacimli ve 13 cm uzunluğundaki BPA içermeyen plastik saklama kaplarından oluşur. Mutfağınıza düzen katacak ürün, modern tasarımıyla da tercih sebebi. Vakumlu kapaklarıyla gıda tazeliğini koruyan saklama kabı seti; makarnadan pirince, undan şekere kadar bütün malzemelerin depolanması için ideal. Hem mutfak dolaplarında hem kiler raflarında kullanabileceğiniz ürünle evinize pratiklik katmak ister misiniz?

Ürünü İncele

5. BPA içermez: Karaca Forbs 12 Parça Saklama Kabı


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

BPA içermeyen Karaca Forbs 12 Parça Saklama Kabı sayesinde bütün kuru gıda ve bakliyatları organize edebilirsiniz. Ürünün kapaklı tasarımı ile malzemeleri sağlıklı ve temiz şekilde mutfak dolaplarında ya da derin çekmecelerde muhafaza edebilirsiniz. Üç farklı boyda 12 saklama kabından oluşan setin renkli tasarımlarıyla mutfağınıza şıklık katabilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Geniş hacimli: Meleni Home 4'lü Un ve Bakliyat Kabı


Altı litrelik dört adet saklama kabından oluşan seti mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz. Gıdaya teması uygun olan plastiklerden üretilen ve BPA içermeyen Meleni Home 4'lü Un ve Bakliyat Kabı'nı dolap içlerinde kullanabileceğiniz gibi şık tasarımıyla tezgâh üzerinde de konumlandırabilirsiniz. Taşıma sapları sayesinde saklama kaplarını istediğiniz yere kolayca götürerek kullanabilirsiniz.

Ürünü İncele

7. Farklı tasarımları sevenlere: Anadolu Saray Çarşısı Pratik Erzak Çeşmesi


Mutfak dolaplarınızda kuru gıda saklama kaplarına ayıracak yeriniz yoksa 1250 ml hacimli Anadolu Saray Çarşısı Pratik Erzak Çeşmesi'ni tercih edebilirsiniz. Ürünü duvara kolayca monte ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Şeffaf polikarbonat malzemeden üretilen gıda çeşmesini üst hazneden doldurabilir ve istediğiniz miktarda gıdayı anahtarı çevirerek alt hazneden alabilirsiniz. Ürünü sağlam oluşuyla uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Tasarımı ve işlevselliği bir araya getiren ürüne şans vermeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

8. 360 derece dönebilen: Jasper Kuru Gıda Ve Bakliyat Organizeri


360 derece dönebilen Jasper Kuru Gıda Ve Bakliyat Organizeri, altı adet bölmeden oluşur. Bütün kuru gıdaları bir arada tutmak isteyenlerin çok beğeneceği ürün, ergonomik tasarımıyla çok yer kaplamaz. Bulaşık makinesinde yıkanarak kolayca temizlenebilen organizer, tek tuşla pratik kullanım imkânı sunar. Hava geçirmez kuru depo sistemi ve mühürlü kapağı sayesinde gıdaların havayla temasını önler.

Ürünü İncele

9. Yatay bir seçenek: Paşabahçe Bella Grafitti Kaktüs Desenli Kapaklı Kavanoz


Yatay tasarımıyla fark yaratan Paşabahçe Bella Grafitti Kaktüs Desenli Kapaklı Kavanoz'a bayılacaksınız. Cam kavanoz, içine konulan gıdalarla kimyasal ve mikrobiyolojik etkileşime girmeyerek besinlerin sağlıklı şekilde saklanmasını sağlar. Isıya dayanıklı ve şeffaf nitelikteki saklama kabı, bu özellikleriyle tercih edilebilir. Ayrıca cam kavanozun çevre dostu olduğunu da hatırlatalım!

Ürünü İncele

10. Kayar kapaklı: Nandy Home Multibox 9'lu Saklama Kabı Seti


Marketten aldığınız gıdaların dolap içlerine ve çekmecelere dökülmesinden, açık kaldığında bayatlamasından sıkıldınız mı? O hâlde Nandy Home Multibox 9'lu Saklama Kabı Seti'ni çok seveceksiniz. Kayar kapaklı ürünle istediğiniz bütün gıdalara kolayca ulaşabilirsiniz. Üçer adet 5, 7,5 ve 10 litrelik dokuz saklama kabından oluşan set sayesinde bütün malzemeleri rahatça depolayabilirsiniz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: