Evden 15 Kilo Et Çaldılar

Erzurum’un Hınıs ilçesinde yaşayan S.A. adlı şahsın evine giren hırsız kurban bayramı için S.A. ya...

Erzurum’un Hınıs ilçesinde yaşayan S.A. adlı şahsın evine giren hırsız kurban bayramı için S.A. ya getirilen 15 kilo eti çaldı. S.A. yapılanın vicdansızlık olduğunu belirterek hırsızın bir an önce yakalanmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre; S.A. evinden çıkarak şehir merkezine gittiği sırada evine giren henüz kimliği belirlenemeyen hırsızlar tarafından soyuldu. S.A. evine döndüğünde evin çok dağınık olduğunu görünce eve hırsız girdi diyerek polisi aradı. Eve gelen polis ekipleri evde incelemeler yaptı. Yapılan incelemeler sonucu evde bulunan kurban bayramından kalma 15 kilo etin, iki kızına ve gelinine ait elbiselerin çalındığı anlaşıldı. Ekipler hırsızın eve mutfak penceresinden girebilmiş olacağını söyleyerek olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için gerekli çalışmaları başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: