Evden market alışverişi dönemi

www.tummarketler.com adlı internet sitesi, market alışverişinizi evinize taşıyor.

www.tummarketler.com adlı internet sitesi, market alışverişinizi evinize taşıyor. İstanbul ve ve Kocaeli bölgesinde hizmet veren site, internet üzerinden yaptığınız alışverişi evinize getiyor.

Artık market alışverişlerinizi de internetten yapabileceksiniz. Mahallenizde bulunan alışveriş yaptığınız marketlerden internet üzerinden de sipariş verebileceksiniz.. Ocaktaki yemeğin altını kapatmadan, yazda, kışta markete gitmeden ev rahatlığında market alışverişi..Üstelik herhangi bir ek ücret ödemeden..

Reklam
Reklam

Yeni açılan www.tummarketler.com adlı site İstanbul ve Kocaeli’de hizmeti vermeye başladı. Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeyi planlayan site, özellikle büyük şehirlerde iş hayatının yoğunluğunda zaman problemi olanlar için oldukça cazip bir hizmet sunuyor.

YARARLARI

Şehir hayatındaki trafik, park yeri problemi, marketlerde sıra bekleme, poşet taşıma gibi hayatı zorlaştıran tüm olumsuzlukları sadece bir tıkla aşma şansı.

24 saat açık marketler..Gece siparişinizi verin, gündüz istediğiniz zaman aralığında siparişiniz kapınıza gelsin.

Fiyatlar marketle birebir aynı...Hatta bazı marketlerde internetten alışverişi teşvik etmek için daha uygun fiyatlar olabiliyor..

Ödemeler kapıda nakit yada kredi kartı ile yapılabiliyor.. İnternette kredi kartı kullanma konusunda endişesi olanlan için cazip bir imkan..

Marketlerin yaptıkları tüm kampanyaları sistem üzerinden takip edilebilme imkanı..

Özellikle küçük ölçekli marketler için yüksek yatırım maliyeti gerektiren bu uygulamaya marketler herhangi bir ücret ödemeden dahil olabiliyorlar. Müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı hedefleyen birçok market zinciri ve yerel market www.tummarketler.com‘a üye olmuş durumda.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz