Eve çağırdığı eski eşini silahla öldürdükten sonra intihar etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eski eşini eve çağıran adam, önce eski eşini vurdu, ardından intihar etti....

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eski eşini eve çağıran adam, önce eski eşini vurdu, ardından intihar etti.
Bodrum'da bir evde biri kadın 2 kişinin cesedi bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri şahısların ölüm nedenlerini belirlemek üzere evde başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Alarga Sokak'ta saat 15: 30 sıralarında silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dubleks bir evin ikinci katında Almanya'dan emekli olan ve Bodrum'da taksi durağı işletmeciliği yapan Erkan Demirsoy (64) ile Bodrum Adliyesi'nde katip olarak çalışan Birgül Akgül (45)'un cesedini buldu.
Erkan Demirsoy ile Birgül Akgül'ün bir yıl önce boşandıkları ve 16 yaşında bir oğulları olduğu öğrenilirken Akgün'ün eski eşi Demirsoy'un evine gittiği ve aralarında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktığı iddia edildi. Polis ekipleri yaptığı incelemede Demirsoy'un Akgül'ü öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.
Cesetlerin yapılan incelemenin ardından incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Akgül ve Demirsoy'un iş arkadaşları ve yakınları olay yerine gelip çok üzgün oldukları gözlendi. Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aytekin Çanakcı, İstanbul'da yaşayan Demirsoy'un oğlunu telefonla arayarak babasının silahla kendisini vurup öldürdüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz