Eve Dönüş 16. bölüm izleyicilerle buluştu

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine toplayan Eve Dönüş 16. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya devam etti. Konusuyla dikkat çeken Eve Dönüş son bölümde Leyla, kendini affettirmek için Yusuf' mektubu verdi.

EVE DÖNÜŞ 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Atv ekranlarının beğenilen dizilerinden Eve Dönüş son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Çarşamba akşamlarının severek izlenilen dizis sevenleriyle buluştu. Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Sorusuna içten anlatımıyla cevap veren Eve Dönüş 16 bölümde heyecan yine hız kesmedi. Dizinin bu bölümünde Leyla'nın Aras'ın kardeşi olduğunu öğrenirken Leyla Yusuf'un güvenini kazanmak için elinden geleni yaptı. Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Zeynep Özder, Tardu Flordun, İpek Erdem, Edip Saner, Merve Oflaz, Ümit Olcay, Feride Çetin ve Murat Atik'in yer aldığı Eve Dönüş Atv'de ekrana geldi...

EVE DÖNÜŞ YENİ BÖLÜM

Sevilen dizi Eve Dönüş son bölümde Leyla, Aras'ın kendi kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir bunalım yaşadı ve üzüntüsüne engel olamadı. Vedat'ın aslında göründüğü gibi bir olmadığını fark etti. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyleyemediği için ne acısını, ne de öfkesini doğru düzgün yaşayamadı. Yusuf ise Leyla'nın sırlarından bıktı. Eve Dönüş 16. bölümde Leyla, Yusuf'un güvenini kazanabilmek için, sırrını yazdığı mektubu Yusuf'a tekrar verdi ve isterse okuyabileceğini söyledi. Öte yandan intikam ateşiyle yanıp tutuşan Oflaz, Canan'ın peşinde gölge olup, hayatını karartmaya niyetlendi. Aras, babasının katilini bulmaya çalışırken, bir gece kendini kaybetti, İpek'le başları belaya girdi ve hapse atıldı. Kürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar'ın hayaletiyle konuşmaya başladı. Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamadı. Bunu öğrenen Canan harekete geçerer plan peşine koyuldu. Elif'in defileye teyzesiyle değil, kendisiyle çıkmasını sağlamak için elinden geleni yaptı.

EVE DÖNÜŞ KONUSU

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Peki ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!