Eve Dönüş son bölümde yaşananlar şok etti

Atv'nin iddialı yeni sezon dizilerinden Eve Dönüş 11. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Kısa sürede dikkat çeken diizilerden olan Eve Dönüş son bölümünde yaşanan aldatma sahnesi bu haftaya damga vurdu.

Başrollerini Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in paylaştığı Eve Dönüş son bölümünü ekran başındakiler yine nefeslerini tutarak izledi. Herkesi derinden etkileyen sahneleriyle kısa süre içerisinde iddialı yapımlar arasında adını yazdıran Eve Dönüş sğn bölümünde entrika ve intikamla örülü sahneler vardı. Son yaşananlar ardından büyük bir merakla ve heyecanla beklenen dizinin 11. bölümünde Kürşat'a hırslanan Canan, kendi sonunu hazırladı. Hırslarına yenik düşen Canan'ın Aras ile yaşadığı ilişkiye sürpriz bir isim tanık oldu. İşte, her hafta bir şekilde izleyicisini şaşırtan Eve Dönüş son bölümünde yaşananlar!

EVE DÖNÜŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak isteyen Pınar ve Yusuf'un çarpıcı öyküsünü ekrana taşıyan Eve Dönüş'te bu hafta tansiyon yükseliyor. 11. bölümde Yusuf'un hayatının tam orta yerine bırakılan bomba, sadece onun değil herkesin hayatını bir şekilde etkileyip dönüşü olmayan büyük kayıplar bırakır. Artık intikam için yanıp tutuşan sadece Pınar ve Yusuf değildir, daha fazla kişi için intikam duygusunu yaşama nedeni olarak seçer kendine. Hacer'in Leyla ile yapacağı konuşma genç kadın üzerinde şok etkisi yaratır. Her ne kadar istemese de yaşadıklarına ve aşık olduğu adama veda edip yoluna bakmak zorundadır. Eve Dönüş yeni bölümünde Canan ise farkında olmadan kendi sonuna yaklaşmaktadır. Kürşat'a hırslanarak Aras ile bir ilişki yaşayan Canan'ın aldatma anlarına sürpriz bir isim tanık olacaktır. Kürşat'ı Canan ile evlilikten vazgeçirmek için ne gerekiyorsa yapan Leyla'nın, Vedat ve Oflaz'ın tüm intikam oklarını Kürşat'a çevirmek için hazırladıkları büyük planlarından haberi yoktur. Annesini her geçen gün daha çok özleyen Elif'in ise, düştüğü talihsiz durumdan yara almadan kurtulabilmesi oldukça zor gözükmektedir.

CANSEL ELÇİN AYRILIYOR MU?

Eve Dönüş'ün sevilen ismi Cansel Elçin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından; "Eve dönüş ekibine herşey için çok teşekkür ederim." yazmış, bu mesaj ayrılık haberleri yapılmasına neden olmuştu. Bu mesajının yanlış anlaşılmasının ardından tekrar bir mesaj paylaşan Cansel Elçin; "Diziden ayrıldığıma dair çıkan haberler asılsızdır. Teşekkür etmemin niyeti bana tiyatroda dizi ekibinin oynama imkanı yaratmasıydı." dedi.