Evi Yanan Kadın Ağladı

İskender ZENGİN/ANDIRIN Öğleden sonra Emirler Mahallesi'nde Fatma Evleksiz'in yalnız yaşadığı tek katlı evin tavanından alevler yükseldiğini görenler itfaiyeden yardım istedi.

İskender ZENGİN/ANDIRIN Öğleden sonra Emirler Mahallesi'nde Fatma Evleksiz'in yalnız yaşadığı tek katlı evin tavanından alevler yükseldiğini görenler itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin uzun süren çabalarının ardından yangın söndürüldü ancak ev kullanılamaz hale geldi.
Evinin yanmasını gözyaşı dökerek izleyen Fatma Evleksiz, evde yalnızken alevlerin her tarafı sardığını belirterek, "Birden tavandan alevlerin yükseldiğini gördüm ve kendimi dışarıya attım. Sonra alevler tüm evi sardı, canımı zor kurtardım. Ben şeker hastasıyım. İlaçlarımı eczaneden yeni almıştım, hepsi yandı, evim yandı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: