Evi yanan vatandaş, hayırseverlerin yardımını bekliyor

Adıyaman'da elektrik kontağından çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen vatandaş, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor....

Adıyaman'da elektrik kontağından çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen vatandaş, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor.
Turgut Reis Mahallesi 143. Sokak'ta Mahmut Turaç'a ait evde sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangında evi kullanılamaz hale gelen ve bütün eşyaları kül olan Turaç, durumunun iyi olmadığını, yetkililerden kendisine yardım elinin uzatılmasını beklediğini söyledi.
Garsonluk yaparak evini geçindirdiğini belirten 3 çocuk babası Mahmut Turaç, Evin damında elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede büyüyerek evi kül etti. Komşularımızın hortumlarla mücadelesi yetmedi. İtfaiyenin geç gelmesi de evin kül olmasında önemli etken oldu. Durumum yok, evde kullanılacak hiçbir malzeme kalmadı. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyorum.'' diye konuştu.
Turgut Reis Mahallesi muhtarı Abdulkadir Geylani Taş ise şunları kaydetti: ''Mahmut kardeşimizin durumu iyi değil. Biz mahalleli olarak elimizden geldiği kadar yardımda bulunacağız ama yeterli olmayacak. Bu kardeşimizin evinde hiçbir malzeme kalmadı. Valimizden ve belediye başkanımızdan yardım bekliyorum. Umuyorum ki devletimizin o şefkat eli kısa sürede bu kardeşimize uzanacaktır. İtfaiyenin de böyle yangınlarda biraz daha acele etmesi gerekiyor. Burada zaten olan olmuş, ama başka yangınlarda böyle olmasın diyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz