Evin altından iskelet çıktı

Kütahya’da istasyon caddesinde bulunan bir evin bodrum katından çıkan iskeletler şaşkınlıkla karşılandı.

Kütahya’da istasyon caddesinde bulunan bir evin bodrum katından çıkan iskeletler şaşkınlıkla karşılandı.

KATLİAM MI YAPILDI ?

Kütahya’da İstasyon caddesi üzerinde bulunan bir evde temel güçlendirme çalışmaları yapıldığı sırada çıkan iskeletler şaşkınlıkla karşılandı. Eski yıllarda Mezarlık olduğu öğrenilen bölgede çıkan iskeletler vatandaşlar arasında da korkuya neden oldu.

Sosyal medyada ve çeşitli platformlarda bölgede katliam yapıldı şeklinde dedikodular çıktığını belirten mahalle sakinleri, “Burası eski bir mezarlık . Burada yapılan her inşaat çalışmasında ve kazı çalışmalarında bunun gibi iskeletlerin çıkması normal. Zaten Kütahya eski bir şehir. Bugün merkez dediğimiz yerler eskiden tarla, bahçe idi bazı bölümlerde mezarlık olarak kullanılıyordu. Ayrıca iskeletlere de bakıldığında yüzleri kıbleye dönük şekilde defnedilmişler. Ancak yetkililerinde açıklama yapması vatandaşları rahatlatacaktır.” şeklinde konuştular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: