Evin parkelerinin altında kaçak sigara çıktı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir evde yaptığı aramada...

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir evde yaptığı aramada 165 karton kaçak sigara ele geçirdi.

Kaleiçi semti Orhaniye Caddesi üzerinde yer alan tarihi eve bazı şahısların siyah poşetlerle sürekli giriş çıkış yaptığını fark eden polis harekete geçti.
Evi üç gün boyunca gözetim altında tutan kaçakçılık polisi, kaçak sigaraların eve getirildiği ve buradan alınarak çarşıda satıldığını tespit etti. Bunun üzerine savcılıktan gerekli izinleri alan ekipler evde girdi. Polis, kimsenin oturmadığı ve Bedesten Çarşısı'nda askeri malzeme satan C.G. isimli şahıs tarafından kiralanan evde arama yaptı. Yaklaşık 4 saat süren arama sonucunda parkelerin altına gizlenmiş vaziyette 165 karton kaçak sigara bulundu. İran ve Irak üzerinden yurda kaçak getirildiği belirlenen sigaraları satan C.G.’nin daha önce de aynı suçtan işlem gördüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz