Evinde Hırsızla Karşılaştı

İzmir’in Konak ilçesinde yalnız yaşayan Ceylan Yıldızhan gece döndüğü evinde eli bıçaklı hırsızla burun buruna...

İzmir’in Konak ilçesinde yalnız yaşayan Ceylan Yıldızhan gece döndüğü evinde eli bıçaklı hırsızla burun buruna geldi. Bir süre boğuştuktan sonra kendini dışarı atarak yardım isteyen Yıldızhan’ın bağırması ile panik yapan hırsız kaçmaya çalıştı. Polis tarafından yakalanan hırsız emniyete götürüldü.

Olay, saat 03.00 sıralarında Gözetepe'de meydana geldi. Torbalı'da bir sigara şirketinde satış elemanı olarak çalışan 30 yaşındaki Ceylan Yıldızhan, gece geldiği 5'inci kattaki evinde 22 yaşındaki H.B. ile karşılaştı. Şoke olan kadının üzerine atılan H.B., elindeki bıçakla Yıldızhan'ı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Yaşanan boğuşmanın sonucunda elindeki bıçağı yere düşüren H.B.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan Yıldızhan, kendini apartman merdivenlerine attı.

Reklam
Reklam

Ev sahibinin attığı çığlıklar üzerine korkup kaçmaya başlayan H.B’yi apartman sakinleri polise ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye yakın polis ekipleri telsizden olay yerine yönlendirildi. Çevrilen bölgeden kaçamayacağını anlayan H.B., olay yerinden 200 metre mesafede Konak Asayiş ekiplerince yanında bulunan bıçakla yakalandı. H.B., Güzelyalı Polis Merkezi'ne götürüldü. H.B.'nin Bozyaka'daki Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edileceği öğrenildi. Yapılan araştırmada, H.B'nin hırsızlıktan poliste kaydı bulunduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: