Evinde Kalan 2 Suriyeli Tarafından Dövülerek Öldürüldü

Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, Olay, dün öğle saatlerinde Bülbülzade Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli iki kişi ile birlikte yaşayan Ali Sunay, otomobilinin bakımını yaptırmak

Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, Olay, dün öğle saatlerinde Bülbülzade Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli iki kişi ile birlikte yaşayan Ali Sunay, otomobilinin bakımını yaptırmak için kızı Burçin'den 12 bin lira para aldı. Sunay'da bu kadar para bulunduğunu gören ismi henüz öğrenilemeyen 2 Suriyeli iddiaya göre onu dövdükten sonra 12 bin lirayı ve otomobilinin anahtarını alarak kaçtı.
Ali Sunay'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Eve gelen polisler Ali Sunay'ı yerde hareketsiz halde buldu. Çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Sunay'ın öldüğünü belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı inceleme ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Sunay'ın cesedi, otopsi ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Eşinden 10 yıl önce boşanan ve 2 kızı olan Ali Sunay'ın otomobilini çalarak kaçan 2 Suriyelinin trafik kazasına karıştıkları belirlenirken polis her yerde onları arıyor.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: