Evinde Otururken Duvar Altında Kalan Öğretmen

HAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesinde yıkılan duvarın altında kalarak ağır yaralanan öğretmen Kumru Konak'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yüksekova ilçesinde yıkılan duvarın altında kalarak ağır yaralanan öğretmen Kumru Konak'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Hacı Ömer Sabancı Caddesi'nde inşaat halindeki bir binanın dördüncü katında süren beton dökme çalışması sırasında, yan taraftaki bina duvarının çökmesiyle yıkılan duvarın enkazı ile beton mikserinden dökülen harcın altında kalan ve komşularının yardımıyla bulunduğu yerden ağır yaralı olarak çıkarılan Konak'ın, hastanedeki tedavisi sürüyor. Van'daki özel bir hastaneye yatırılan Konak'ın tedavilere cevap verdiği ve şu anda durumunun stabil olduğu bildirildi. Olayın ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen ve öğretmenler hastaneye giderek Konak'ın ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: