Evinin Tüm Eşyalarını Bağışladı

Samsun’a iş amaçlı olarak gelen ve Kalkancı Mahallesi Ihlamur Bulvarı Seda Apartmanı’nda ikamet eden Olcay...

Samsun’a iş amaçlı olarak gelen ve Kalkancı Mahallesi Ihlamur Bulvarı Seda Apartmanı’nda ikamet eden Olcay Şahin, evindeki tüm eşyalarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi’ne bağışladı.

İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş ile irtibata geçen Olcay Şahin, koordinasyon merkezinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, güvenebileceği yardım kuruluşu olduğundan bu yardım kuruluşunu tercih ettiğini söyledi.

Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Lütfiye Demirtaş, Koordinasyon Merkezi’nin alan ile veren el arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Hayırsever vatandaşların yaptığı yardımı tutanak karşılığı teslim aldıklarını ve ihtiyaç sahiplerine yine tutanak karşılığı verdiklerinin kaydeden Demirtaş, "Veren eli alan elle buluşturuyoruz. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: