Eviniz için tasarruflu ve uzun ömürlü en iyi ampul markası hangisi?

Son Güncelleme:

Evinizde veya ofisinizde değişiklik yapmak isterseniz ilk önce ışık seçiminden başlayabilirsiniz. Ampulün gözü yormaması, ideal seviyede ışık yayması ve şık durması oldukça önem taşır. Tabii bunların yanında tasarruflu, uzun ömürlü ve bütçe dostu ampuller de kullanıcıların dikkatini çeker. Sizlere bu kriterler üzerinden en iyi ampul modellerini seçmeye özen gösterdik. İşte detaylar!

Ampul alımında ürünün kalitesi ve performansı önem taşır. Renk hacmi ve ışık şiddeti gibi konuların yanı sıra "Verimli ve tasarruflu ampul nasıl çalışır?" gibi sorular da ampul seçiminde etkili rol oynar. "Ampul ne demek?" ve "Ampul ne işe yarar?" sorularını merak ediyorsanız hemen cevaplayalım: Ampul, etrafı aydınlatmak için kullanılan aydınlatma ürünlerine denir. Sizler için tasarruflu, uzun ömürlü ve birbirinden kaliteli ampul ürünlerini derledik. Gelin, hep birlikte bu ürünleri inceleyelim.

1. Philips CorePro LEDbulb Ampul


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Listemizin başında en iyi ampul markası olarak gösterilen Philips'in CorePro LEDbulb Ampul modeli bulunuyor. Led ışığa sahip ampul, ışık şiddeti ve güç konusunda ön plana çıkıyor. 8,5 Watt güç ile çalışan ürün, kullanıcılar tarafından tam not alıyor. Gün ışığı renginde ışık yayan ampul, sağlam ve dayanıklı malzemeler ile üretiliyor. Bu sayede kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım vadediyor. "Bir kere ampul alayım, uzun süre dayansın ve en iyisi olsun." diyorsanız bu ürüne göz atmanızı ve sepetinize eklemenizi öneriyoruz.

Ürünü İncele

2. Xiaomi Yeelight W3 LED Akıllı Ampul E27


Xiaomi Yeelight W3 LED Akıllı Ampul E27 standart ev tipi duylara da uyum sağlıyor. Ürün, 950 lümen ve farklı renk seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Mi Home uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra bu uygulama üzerinden uzaktan kumanda ile açma kapama yapabilir, ampulün rengini değiştirebilirsiniz. Google Asistan ile ses komutunda da çalışan ürün, son yılların en büyük ampul teknolojileri arasında yer alıyor. Ayrıca sıcaklık komutunu da ayarlamanıza imkân tanıyor. Bulunduğu odayı tamamen aydınlatan ampul, kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Ürünü İncele

3. Philips E27 Sarı Işık LED Ampul


Philips E27 Normal Duy LED Ampul, dayanıklı olması ve sarı ışık rengi seçeneğiyle sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri. "En iyi ampul kaç watt?" sorusunun cevabını 75 Watt oluşu ile yanıtlayan ürünün 40 Watt ile 60 Watt seçenekleri de bulunuyor. Kullanıcılar tarafından genellikle iyi geri dönüşler alan ürün, standart ampul sevenlerin bir numaralı tercihi oluyor. 10 bin saatlik kullanım ömrüyle uzun süre kullanabileceğiniz ampulün fiyat olarak da uygun olması ürünü öne çıkarıyor. Tekli ve ikili eko paket olarak satışı mevcut olan ürünün beyaz renk seçeneği bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Ürünü İncele

4. Osram LED Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren Ampul


Uzun ömürlü, ucuz ve tasarruflu ampulleriyle tanınan Osram, oldukça teknolojik bir ürün ile karşımızda. Osram LED Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren Ampul, yanında gelen kumandası sayesinde dört farklı renkte ışık verebiliyor. Çocuk odaları ya da oyun odalarında sıklıkla tercih edilen ürün, kolay kullanımı ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Sadece 9 Watt ile çalışması ile bütçe dostu bir performans sunuyor. Klasik ampullerden farklı bir ürün arıyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz. Ürünün uzun süreli kullanımda ısınma sorunu yaşayabildiğini belirtmemizde fayda var.

Ürünü İncele

5. Osakalight LED Glob Ampul


Gün ışığı renginde kaliteli ampul bulmak zor olabiliyor. Genelde bu renkte piyasaya sürülen ampuller, sarı beyaz karışımı renk ile istenilen rengi vermiyor. Osakalight LED Glob Ampul, tam gün ışığı renginde ışık vermesi ile göz dolduruyor. 30 bin saatin üzerinde çalışma garantisi veren ürün, uzun yıllar boyunca evinizin misafiri olmayı hedefliyor. Glob ve buji tarzında ampul seçenekleri sunan ürün, kullanıcılara seçim şansı veriyor. Uzun ömürlü, şık ve gün ışığı renginde kaliteli bir ampul arıyorsanız bu ürüne şans vermeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

6. TP-Link Tapo L530E Akıllı Wi-Fi Ampulü


16.000.000 renk seçeneği ile parlaklık, ışık sıcaklığı ve renkleri istediğiniz gibi ayarlayarak, her anınıza uygun atmosferler yaratabilirsiniz. Amazon Alexa ve Google Home ile uyumlu olan bu ampul, sesle kolayca kontrol edilebiliyor. Hub gerektirmeyen ve evinizin Wi-Fi ağına bağlanabilen bu ampul, Tapo uygulaması üzerinden uzaktan yönetilebiliyor. Böylece ışıkları açma, kapama veya renk değiştirme gibi işlemleri dilediğiniz yerden gerçekleştirebilirsiniz. Enerji tasarrufu sağlayan 8.7 W düşük güç tüketimi ile 60 W'lık standart ampullerin parlaklığını sunarken, enerji verimliliği de sağlıyor.

Ürünü İncele

7. CATA CT-4058G Kumandalı LED Ampul


CATA CT-4058G Kumandalı LED Ampul, enerji verimliliğiyle öne çıkan ve uzun süreli kullanıma sahip bir ürün. Hafif yapısı ve kolay kullanımı sayesinde, evinizde geniş bir kullanım alanına sahip olan LED ampül, sarı ışık rengiyle sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratıyor. Kumanda ile kontrol edilebilme özelliği, aydınlatma ayarlarını uzaktan rahatça yönetmenizi sağlıyor.

Ürünü İncele

8. Panasonic E27 LED Torch Lamba


Panasonic E27 LED Torch Lamba, 18W gücü ve 1860 lümen parlaklığı ile yüksek verimlilik sağlıyor. 3000K sıcak ışık rengi ile göz yormayan, konforlu ve insan odaklı bir aydınlatma. 130 lm/W'a kadar ulaşan enerji verimliliği sayesinde hem çevre dostu hem de enerji tasarruflu. RoHS direktiflerine uygun olarak üretilmiş olan ürün, sağlığa zararlı maddeler içermiyor.

Ürünü İncele

9. WİZ Wi-Fi 60W Akıllı Filament Ampul


WİZ Wi-Fi 60W Akıllı Filament Ampul, hem şık şeffaf cam tasarımı hem de gelişmiş akıllı aydınlatma özellikleriyle modern yaşam alanlarına yenilikçi bir çözüm. Philips Aydınlatma garantisiyle güvence altına alınan LED ampul, WiZ uygulaması üzerinden Wi-Fi bağlantısıyla kontrol edilebiliyor ve herhangi bir ek donanıma gerek duymadan kolayca kuruluyor. SpaceSense teknolojisi ile hareket algılama özelliği sunarak sensörsüz ışık kontrolü sağlıyor. Google Home, Alexa ve Siri gibi sesli asistanlarla da uyumlu çalışır. Milyonlarca renk seçeneği ve dinamik ışık modları ile evinizdeki atmosferi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Ürünü İncele

10. Bilicra Mood Akıllı Ampul


Bilicra Mood Akıllı Ampul, 11W gücü ve 1050 lümen parlaklığıyla, evinize hem eğlence hem de konfor katmak için tasarlanmış bir ürün. Müziğin ritmine göre renk değiştirme özelliği sayesinde, partilerinizin enerjisini artırarak evinizi adeta bir DJ kabinine dönüştürüyor. Ayarlanabilir beyaz ve gün ışığı modlarıyla, parlaklık seviyesini ve ışık tonunu ihtiyacınıza göre ayarlayabilir, göz yormayan rahatlatıcı bir atmosfer yaratabilirsiniz. Bilicra Smart uygulaması ile ampulünüzü uzaktan kontrol edebilir, sesli komutlarla yönetebilir ve zamanlama fonksiyonlarıyla enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Ürünü İncele

11. Osram 23W E27 Tasarruflu Beyaz Ampul


"Ampulün görevi nedir?" sorusunu bulunduğu ortamı iyi aydınlatmasının yanında tasarruflu, uzun ömürlü ve ucuz olan ürünler ile cevaplayabiliriz. Osram 23W E27 Tasarruflu Beyaz Ampul, tam olarak böyle bir ürün. A+ tasarrufa sahip ampul, bütçe dostu oluşu ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 23 Watt gibi az elektrik gücü isteyen ve uygun fiyatlı olan Osram markalı ampul, tam bir fiyat performans ürünü. Stok sıkıntısı yaşamak istemeyenler için ürünün 10'lu avantaj paketi bulunuyor. Ampulü kullanan kişiler, ürünün bulunduğu ortamı yeterli şekilde aydınlattığını belirtiyor. Dayanıklı oluşu ile uzun süre boyunca kullanabileceğiniz ampulü incelemeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

12. General Electric Civa Buharlı Lamba


Sırada dekorasyonda şık görünüm sevenler için bir önerimiz var. Farklı görünümü ve dayanıklılığı ile oldukça tercih edilen General Electric Civa Buharlı Lamba, bulunduğu ortama etkili şekilde performans sunuyor. 250 Watt güç ile çalışan ürün, E40 duylu olarak üretiliyor. Sarı ışık görüntüsünden hoşlanan kişilerin tercih edebileceği ampul, sarı renkte ışık veriyor. Yerli olmasının yanı sıra kalitesi ile sıklıkla tercih ediliyor. Hem şık görünen hem etkili ışık yayan bir ürün arıyorsanız bu ürünü detaylı şekilde incelemenizi öneriyoruz.

Ürünü İncele

13. Edison St64 Flamanlı Rustik 4 W LED Ampul


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

"Vintage görünümlü ampul nasıl yapılır?" diye sorarsanız sizlere sıradaki ürün ile yanıt verebiliriz diye düşünüyoruz. Son zamanların en gözde ampüllerinden olan Edison St64 Flamanlı Rustik 4 W LED Ampul, dekoratif ve şık aydınlatmasıyla göz dolduruyor. LED ışık veren ürün, enerji tasarrufu sağlıyor. İdeal seviyede ve göz yormayan bir ışık deneyimi sunuyor. Vintage bir havası olan ve odaya takıldığı zaman sadeliğiyle göz kamaştıran ürün, kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Dörtlü, altılı veya onlu ampul seti olarak satılıyor ve bu şekilde kullanıcılara uygun fiyat sunuyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: