Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin yeni dizisi Evlat Kokusu 1.bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölüm ne zaman yayınlanacak? Evlat Kokusu dizisinin oyuncuları kimler dizinin konusu öyküsü Evlat Kokusu 1.bölüm neler olacak?

Amsterdam'da bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışan Zeyno, hayatında ilk kez âşık olduğu adamdan hamile kalır. Sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını sanan Zeyno, gerçek hayatın kendisi için yaptığı planlardan habersizdir. Zeyno'nun bir anlık öfkesi onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırırken, Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur. Akbaş Ailesi ise enerji sektöründe Türkiye'nin en önde gelen ismidir.

Ailenin kendi içinde yaşadığı iktidar kavgaları dışında, aile fertlerinin eşleriyle ve çocuklarıyla yaşadığı sıkıntılar Akbaş'ların hayatını daha da zorlaştırır. Evlat Kokusu, büyük hayalinin altında ezilen gencecik masum bir kızdan, cesur, savaşçı ve acımasız bir genç kadına dönüşen Zeyno'nun hikayesidir. Evlat Kokusu, vicdanı ve mecburiyetleri arasında kalan, aşka dair umutlarını çoktan kaybetmiş Aslan'ın bir günde değişen hayatının ve kendisiyle savaşının hikayesidir.

Evlat Kokusu, çaresizliğin sürüklediği bir günahın sonucu, dünyanın en zor seçimine zorlanan Zümrüt'ün, büyük sırrının gölgesinde iktidar için her şeye meydan okuyan Hünkar'ın, hayatını, kimseye aldırmadan hevesleriyle yöneten Cevahir'in, 'bir gün mutlaka' diyerek gün sayan Seher'in, hayatları ve kaderleri birbirlerine bağlı iki küçük çocuğun hikayesidir.

Kanal D 'de 08 Mart'ta ekranlara gelecek olan Evlat Kokusu 'nun ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Endemol Shine'in yapımcılığını üstlendiği Evlat Kokusu'nun başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han, Yeşim Salkım gibi usta oyuncular paylaşıyorlar. Erol Özlevi'nin yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu ise Endemol Shine Türkiye Yazı Grubu'na ait.

Barış Kılıç (Aslan Akbaş): Yakışıklı usta oyuncu 21 Şubat 1978 yılında Malatya'da doğmuştur. 1983 yılından itibaren İstanbul'da yaşamaya başlamıştır. Eğitimini İstanbul üniversitesinin iktisat fakültesinde tamamlamıştır. Başarılı oyuncu daha önce bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Güllerin Savaşı (Ömer) 2014, Merhaba Hayat 2012, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu (Levent) 2011, Aynadaki Düşman (Kaan) 2009 gibi önemli dizilerde yer almıştır.

Hande Soral (Zeynep Gündoğan); Güzel oyuncu 2 Şubat 1987 yılında Bursa/İnegöl'de dünyaya gelmiştir. 2008 yılında Komedi Dükkanı isimli komedi programını konuk oyuncu olarak çıkmasıyla oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Daha sonra ise Küçük Kadınlar dizisinde Armağan karakteri ile parlamıştır. En son ise Kalbim Yangın Yeri isimli dizide Leyla karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Yılanları Öcü, Çalıkuşu, Fatih ve Alev Alev gibi dizilerde de rol almıştır.

Sedef Avcı (Zümrüt Akbaş); Güzel oyuncu 22 Ocak 1982 yılında Adana'da doğmuştur. Avcı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Menekşe ile Halil dizisindeki Menekşe karakteri ve Atv ekranlarında yayınlanan Ezel dizisindeki Bahar karakteri ile ön plana çıkmayı başarmıştır. En son ise Bedel isimli dizide Begüm karakterine hayat vermiştir. 2005 yılında Kıvanç Kasabalı ile evlenmiş Can isiminde bir oğlu vardır.

Murat Han (Cevahir Akbaş); Usta oyuncu 1 Mayıs 1975 yılında Ankara'da doğmuştur. Daha önce bir çok popüler dizide yer alan Han, son olarak Fox ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Mehmet karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Ayrıca, Eve Düşen Yıldırım, Vicdan, Ömre Bedel, Mutluluk, Kervan 1915 ve Hatasız Kul Olmaz gibi yapımlarda da yer almıştır. Yeşim Salkım (Hünkar Akbaş); Güzel şarkıcı ve oyuncu olan salkım 12 Nisan 1968 yılında İstanbul'da doğmuştur. Daha önce Kocamın Ailesi, Huzur Sokağı, Sessiz Gemiler Deli Mavi gibi dizilerde yer almıştır.