Evlenecek Gençlerin Tercihi "12.12.2012"

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te nikah tarihini "12.12.2012"ye denk getirmek isteyen gençler, evlenme dairesine müracaat ediyor.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te nikah tarihini "12.12.2012"ye denk getirmek isteyen gençler, evlenme dairesine müracaat ediyor.

Siverek Belediye Nikah Müdürü vekili Yusuf Baltan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede bazı gençlerin düğün tarihleri için unutulmayacak günleri tercih ettiğini söyledi.

Bu kapsamda geçen yıl, "11.11.2012" tarihinde çok sayıda kişinin nikah kıydırmak için kendilerine müracaat ettiğini ifade eden Baltan, bu yıl "12.12.2012" tarihinin rağbet gördüğünü söyledi.

İlçede günde ortalama 2 nikah kıydıklarını ancak söz konusu tarih için şu anda 5 çiftin müracaatta bulunduğunu anlatan Baltan, "Biz her türlü hazırlığımızı yaptık. Başvuruda bulunan çiftlerin işlemlerini tamamladık. Artık sadece imza atmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şükrü Dolaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: