Evleneceksen Gel şaşırtmaya devam ediyor

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumu ile her gün yayınlanan izdivaç programı Evleneceksen Gel'de yaşanan ilginç dakikalara gün geçmiyor ki bir yenisi eklenmesin. Öğleden sonra yayınlanan Evleneceksen Gel bölümlerine özellikle gelin adayları damga vuruyor.

Show Tv'de hafta içi her gün ekrana gelen İzdivaç programı Evleneceksen Gel programında olaysız geçen bir gün yok gibi.

Seda Sayan ve Uğur Aslan sunumuyla gerçekleşen Evleneceksen Gel'de evlenecekleri adaylarda aradıkları kıriterleri belirten gelin adayları Seda Sayan'ı vestüdyodakileri hayretler içinde bırakabiliyor. Evleneceksen Gel hafta içi her gün saat 16.00'da Show ekranlarında yayınlanıyor.

Her bölümünde ilginç ve komik sahnelerin yaşandığı, ilginç diyalogların ekrana yansıdığı Evleneceksen Gel'de adayların hareketleri gündeme de bomba gibi düşebiliyor.

2,5 BİN LİRA BENİM MAZOTUMA YETMEZ

Geçtiğimiz günlerde Evleneceksen Gel programına katılan gelin adayı, farklı bir yaşam tarzı olduğunu idda ederek kendisine talip olan damat adayının maaşını duyunca inanılmaz tepkiler vermiş, 2 buçuk bin Lira'nın mazotuna yeteceğinden emin olamayan gelin adayı, kısa sürede sosyal ve yazılı medyada internet fenomeni olmuştu.

Memnuniyetsizliği mimiklerine de yansıyan ve bu tavrıyla kısa sürede bir internet fenomenine dönüşen gelin adayı, talibine şöyle karşılık verdi: "2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini

GİYİNMEYİ Mİ UNUTTUN, ANNEM

Bu gelin adayından sonra bir Evleneceksen Gel programının başka bir adayı da giyimi nedeniyle Seda Sayan'ın diline düştü. Gelin adaylarından Gözde'yi stüdyoya çağıran Seda Sayan, kilotlu çorabın üstüne kazak giymiş gibi görünce "Bugün sen giyinmeyi mi unuttun annem?" dedi. Uğur Arslan ise utancından kafasını kaldıramadı.