Evlenen Çift İçin Güreş Müsabakası Düzenlendi

Denizli’nin Kale ilçesinde evlenen çiftin düğününde güreş müsabakası düzenlendi.Denizli’nin Kale ilçesinde mandıracılık yapan Kemal İnce,...

Denizli’nin Kale ilçesinde evlenen çiftin düğününde güreş müsabakası düzenlendi.

Denizli’nin Kale ilçesinde mandıracılık yapan Kemal İnce, oğlu Mustafa ve gelini Sinem İnce’nin düğün töreninde eski örf ve adetlere uyarak güreş müsabakası tertip etti. Yaklaşık 30 pehlivanın katıldığı güreşler kıran kırana geçti. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın da izlediği müsabakalar büyük beğeni topladı.

Kemal İnce, “Yıllar önce bu güreşler yapılırdı ama şimdi sahip çıkılmıyor. Her Türk vatandaşının geleneklerine ve göreneklerine sahip çıkmasını istediğimden dolayı oğlumun düğün töreninde güreş müsabakası düzenledim” dedi.

Reklam
Reklam

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, geleneklere sahip çıktığı için Kemal İnce’ye teşekkür ederek, evlenen çifte mutluluklar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: