Evlenme Kararınızı Tekrar Düşündürecek, Dünyadan 8 Bekarlığa Veda Partisi Noktası

şşşt, hanım duymasın.

  1. Rio de Janeiro, The Fasano Oteli (Brezilya)

Keyifli yaşamayı bilen ülkenin, keyifli yaşamayı abartan başkenti: Rio de Janeiro.

Rio'daki The Fasano Oteli, Copacabana Plajı'nı en iyi gören terasa sahip olma özelliğiyle göz kamaştırıyor, ama bekarlığa veda partinizin tamamını da o terasta geçireceksiniz diye birşey yok tabii :)

Reklam
Reklam

Rio de Janeiro, sürekli canlı sokakları ile geceleri olduğu kadar, gündüzleri bile gece hayatını yaşatan kentlerden biri.
Nişanlınızın canını sıkma ihtimali olan listemizde de sekizinci sırada.7. Punta Cana, Breathless Oteli (Dominik Cumhuriyeti)

Dominik Cumhuriyeti'nin içinde bir günah cumhuriyeti. Karayiplerin Las Vegası; Punta Cana, Breathless Oteli.

Otelde düzenlenen partilerin isimleri derdimizi anlatmaya yeter de artar cinsten; Lingerie Blacklight Party, Dirty Dancing Night, Sensuality Show, Gatsby Night Party (favorimiz) ... 6. New Orleans (ABD)

Bu resimde sakinmiş gibi görünen New Orleans, Louisiana eyaletinde bulunmakta ve geceleri çok başka bir kente dönüşmekte...

Reklam
Reklam

Özellikle Bourbon Caddesi'nin partilemek isteyen insanlara şiddetle tavsiye edildiği New Orleans, herhangi bir gece sokağa çıktığınızda coşturacağınız türden partilerle sizi karşılıyor: Günahkar Çarşamba Partisi, Külotsuz Cuma Partisi, vesaire artık ne diyelim daha...5. Reykjavik (İzlanda)

Dışı soğuk, içi sıcak.

İzlanda'nın başkenti Reykjavik, bekarlığa veda partisi için seçebileceğiniz, Türkiye'ye döndüğünüzde evlilik kavramını tekrar tekrar sorgulatacak cinsten bir Kuzey Avrupa kenti.

Listemizdeki birçok kentte partilemeyi bırakmak, ayılmak istemeyeceksiniz. Ama bu kent başka, burada ayılmak için de birçok jeolojik ve harika sebebiniz var: mağaralar, kayak, buz dağcılığı, ... 4. Bangkok (Tayland)

Önden söyleyelim; Tayland vize istemiyor.

Reklam
Reklam

Dolar ve Euro'nun geldiği noktaya bakılırsa Türkiye'de cebinizde olan parayla Avrupa'da ve Amerika'da krallar gibi yaşamayı geçtik, alelade bir tatil bile yapmanız çok zor artık... Ama Tayland'da öyle mi?

Cevap veriyoruz: DEĞİL.

Her türden partiye ve her türden eğlenceye sadece sokağa çıkmakla erişebildiğiniz şehir: Bangkok.

(Hem aynı ülkede Pattaya da var bak onu unutmamak lazım, Bangkok'a bir saat mesafede ;) )3. New York City (ABD)

Politikanın, ekonominin, sanatın başkenti olduğu kadar, parti insanlarının da başkenti New York City.

Amerika Birleşik Devletleri'nin sizlere sunabileceği striptiz kulüplerinin ve partilerin bütün çeşitleri, Hollanda'da yasal olan maddelerin en kuvvetlileri ve gen havuzunun en güzel kısımlarında yüzmüş diğer parti insanları New York City'yi mesken bellemiş durumdalar! 2. Buenos Aires (Arjantin)

Şöyle tadımlık bir parti fotoğrafı koyalım, gerisini artık siz Google'layın...

Reklam
Reklam

Arjantin'in başkenti, Güney Amerika'nın incisi Buenos Aires, listemizin ikinci sırasında yer almakta.

Genelde futbol ve tango olarak kestirip attığımız bu kentte tahmin ettiğinizden fazlası var: Türk lirası ile krallar gibi karşılanmanızın yanı sıra, Güney Amerika insanının o 'sıcak' davranışları, inanılmaz yemekler, ve tahmin edilemez bir içki alışkanlığı...1. Amsterdam (Hollanda)

Ve birinci sırada elbette Amsterdam...

Eşten dosttan duyduklarınıza ekleyecek pek birşeyimiz yok; Redlight bölgesi, partinin ve eğlencenin her türlüsü, legal olmasına şaşırdığımız şeylerin bin türlüsü işte :)