Evlenme Vaadiyle Birlikteliğe Beraat Kararı Çıktı

Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, Olay geçen yıl 5 Mart’ta Antalya’da meydana geldi. Bayram K., babasının arkadaşının kızı olan E.T.K. ile duygusal ilişki yaşadı. Olay

Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, Olay geçen yıl 5 Mart’ta Antalya’da meydana geldi. Bayram K., babasının arkadaşının kızı olan E.T.K. ile duygusal ilişki yaşadı. Olay tarihinde evli olan Bayram K., iddiaya göre evlenme vaadinde bulunduğu genç kızı, üvey annesiyle tanıştırma bahanesiyle eve götürdü. Burada odaya kilitlediği E.T.K.’yla cinsel ilişkiye girdi. Olaydan sonra psikolojisi bozulan ve bileklerini keserek intihara kalkışan kıza, kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nce 'ruh sağlığının bozulduğu, kızın üzerinde Bayram K.'nın DNA’sının bulunduğu, boynunda ve çene altında sıyrıklar oluştuğu' yönünde rapor verildi.
İKİ GÜN SONRA TEKRAR İLİŞKİ
Olaydan iki gün sonra E.T.K.’yı Kayseri’ye getiren Bayram K., burada da genç kadınla bir bağ evinde tekrar birlikte oldu. Olayı öğrenen kızın babası A.K., arkadaşı Ahmet K. ve oğlu Bayram K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan baba oğul hakkında, 'Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlarından dava açıldı.
Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında, davacı ve davalılarının avukatları hazır bulundu. Önceki duruşmada, kadınla ilişkiye girmediğini savunan tutuksuz sanık Bayram K. beraatını istemişti. Mahkeme heyeti, cinsel birlikteliğin zorla olduğuna dair yeterli kanıt olmadığı gerekçesiyle, sanıkların beraatına karar verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz